Onverminderd – Rebecca Yarros

9200000040774494

In korte tijd valt het leven van de twintigjarige Ember compleet uiteen: haar vader komt om in Afghanistan, waar hij als legerarts gestationeerd was, en haar moeder kan dit nieuws zo slecht aan dat ze haar bed niet meer uitkomt. Ember zet zowel haar verdriet als haar studie on hold om voor haar jongere zus en broertje te kunnen zorgen, maar tot overmaat van ramp ontdekt ze daarna ook nog dat haar vriendje vreemdgaat met haar huisgenoot. Gelukkig is Josh er, de jongen op wie ze als tiener een crush had en die nu de ijshockeycoach van haar broertje is. Maar is Ember wel toe aan een nieuwe liefde?

Mijn mening

Ik ben gek op de boeken van Colleen Hoover, waarbij je als lezer lekker weg kunt zwijmelen. Rebecca Yarros schrijft een beetje in hetzelfde genre als Colleen Hoover. Dit was mijn eerste kennismaking met Rebecca Yarros en ik moet zeggen dat ik erg heb genoten van ‘Onverminderd’. Ik vind haar schrijfstijl ook vergelijkbaar met die van Colleen Hoover. 

Het verhaal begint vrij heftig als Ember haar vader verliest en daar schrok ik dan ook een beetje van omdat ik dat eigenlijk niet verwacht had. Dan ontmoet ze Josh en begint het new adult gedeelte van het boek. De romantiek, steamy sexscenes en ruzies wisselen elkaar af, terwijl Ember haar leven op een rijtje aan het zetten is.

Ik las ‘Onverminderd’ grotendeels in de tram op en neer mijn werk en was ik erg blij dat er niemand naast me zat die mee kon lezen. De sexscenes zijn grafisch maar niet heftig, wat precies bij new adult past. ‘Onverminderd’ is een fijn boek waarbij de keuzes die Ember maakt niet alleen met de liefde te maken hebben maar ook met hoe ze de rest van haar leven leeft, wat het voor mij net iets boeiender maakt.

Eindoordeel

‘Onverminderd’ van Rebecca Yarros is een typische NA waar pikante sexscenes, liefde en ruzies elkaar afwisselen. Rebecca Yarros voegt nog een extraatje toe aan het verhaal, waardoor het iets interessanter wordt.

Specificaties

Onverminderd by Rebecca Yarros
Translator: Marcel Hagedoorn
Published by Omniboek
Genres: New Adult
Pages: 304
ISBN: 9789401905039

[bol_product_links block_id=”bol_57c937847f603_selected-products” products=”9200000050032767,9200000040774494″ name=”onverminderd” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *