Hotel Evergreen Falls – Kimberley Freeman

9200000057360977

In 1926 is Violet een kamermeisje in Hotel Evergreen Falls. Dan wordt ze verliefd op Sam, een van de gasten, en hij op haar. Violet zet alles op het spel om bij Sam te zijn. Daar betaalt ze een hoge prijs voor…
2014. Lauren is naar de andere kant van Australië verhuisd om te ontsnappen aan haar bazige moeder. Ze huurt een appartementje vlak bij een vervallen hotel in het dorp. Lauren kan het niet nalaten om op onderzoek uit te gaan. Wat ze ontdekt verandert meerdere levens, waaronder dat van haarzelf.

Mijn mening

De samenvatting van ‘Hotel Evergreen Falls’ van Kimberley Freeman sprak me al aan en toen ik het eerste hoofdstuk gelezen had, wist ik het: dit is echt een boek voor mij. Ik kan onwijs genieten van retespannende en soms wat ranzige thrillers, maar ben ook gek op dit soort romans. In ‘Hotel Evergreen Falls’ ga je eigenlijk samen met Lauren op zoek naar het verhaal van Violet en Sam, maar leer je daarnaast Lauren ook goed kennen.

En geloof me, die combinatie, het verhaal wat zich in twee tijdsperiodes afspeelt en de romantiek en intrige in het boek, zorgt ervoor dat je het niet los kunt laten. Ben je een beetje een onderzoeker als Lauren, dan is ‘Hotel Evergreen Falls’ echt wat voor jou.

Kimberley Freeman weet net genoeg los te laten om je nieuwsgierigheid te wekken, maar niet te weinig dat het gaat irriteren. Daarnaast heeft ze zo’n beeldende schrijfstijl dat ik het hotel in beide tijdsperiodes helemaal voor me kon zien.

Ik rootte voor Violet en Lauren en hoopte dat het met beide dames goed zou aflopen. Of dat zo is en hoe hun levens lopen, dat moet je zeker zelf gaan lezen. Ik ben wel een beetje verliefd geworden op dit boek.

Eindoordeel

Wat heb ik genoten van ‘Hotel Evergreen Falls’ van Kimberley Freeman. Het boek is gevuld met romantiek, intrige en genoeg spanning om je nieuwsgierig te houden. Een aanrader als je van geschiedenisverhalen houdt.

Specificaties

Hotel Evergreen Falls by Kimberley Freeman
Translator: Mechteld Jansen
Published by De Fontein
Genres: Roman
Pages: 384
ISBN: 9789026139741

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_57c476ddaf0d0_selected-products” products=”9200000057360977,9200000057111495″ name=”hotel evergreen falls” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *