Book buying ban #3

Book buying ban #3

Afgelopen week was een rare leesweek. Er is dinsdag een beginnende longontsteking bij me geconstateerd en dat heeft echt het meeste van mijn energie opgemaakt. Ik had weinig energie om te lezen en kon me ook slecht geconcentreren.

Gelukkig gaat het inmiddels wel beter en heb ik, behalve benauwdheid en hoesten, er flink minder last van.

Goed, wat las ik dan wel?

Ik las drie boeken: ‘Dwaaleiland’ en ‘Terug naar Dwaaleiland’ van Melissa de la Cruz, en ‘Bloedspel’ van Faye Kellerman. Van de eerste twee komt binnenkort een winactie, dus hou zeker mijn blog in de gaten als je benieuwd bent naar deze boeken.

Daarnaast kreeg ik ook drie e-boeken binnen als recensie-exemplaar: ‘Love is a four-legged word’ van Michele Gorman (deze komt pas eind oktober uit), ‘De wijsheid achter emotie en gevoel’ van Wendy van Mieghem (als je hier benieuwd naar bent, kun je de eerste twee hoofdstukken gratis lezen op haar site) en een jeugdboek: ‘De legende van de vuurvogel’ van naamgenoot Femke Dekker.

Verder heb ik niets gekocht en ben ik ook helemaal niet in de verleiding gekomen! Ik heb zin om m’n TBR stapel te verkleinen en ook boeken te gaan lezen die misschien een beetje naar achteren zijn verdwenen. Op naar week 3!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *