Organize it: Pipoos organizer

Organize it 1

Naast de Pipoos Faux Filofax kocht ik ook het Organize it systeem. Het leek me handig om een aantal lijstjes bij te houden in een apart systeem, zodat ik ze niet telkens over hoef te schrijven als ik van bullet journal wissel.

Inserts Organize it

Ik kocht vier verschillende inserts: een menu insert, een fitness & nutrition insert, een to do insert en een kraft notitieboek.

Tabbladen Organize it

Daarnaast kocht ik ook een set van tabbladen, omdat ik ze er zo leuk uit vond zien.

Fitness & Nutrition organize it

De inserts zien er eigenlijk allemaal redelijk hetzelfde uit: een gekleurde voorkant met tekst erop. Hier zie je de fitness & nutrition insert.

Fitness & Nutrition organize it 2

Je kunt hier je doelen in bijhouden, bijhouden wat je eet, hoeveel je sport en nog veel meer. Het is een plan voor 8 weken, met dagelijkse en wekelijkse pagina’s.

Menu Organize it

Dit is de menu insert, zoals je ziet een andere kleur. Op zich handig want zo kun je ze gemakkelijk uit elkaar houden.

Menu Organize it 2

Elke twee pagina’s is een menuplanner voor één week. Je kunt er je mealplanning doen voor alle maaltijden en je snacks en er een boodschappenlijstje bijhouden. Zeker in combinatie met de fitness insert lijkt het me fijn om zo goed je voeding te plannen.

To do Organize it

De to do insert is ook weer een ander kleurtje.

To do Organize it 2

Zo zien de pagina’s eruit, je kunt hier genoeg to do’s in opschrijven!

Kraft notebook Organize it

Als laatste kocht ik het kraft notebook, met geruite pagina’s. Ideaal voor bullet journalling.

Kraft notebook Organize it 2

De ruitjes zijn prima van grootte en het papier is van goede kwaliteit. Het is niet te dik maar ook niet te dun om door te drukken.

Binnenkant Organize it

Wat ik echt heel stom vind is dat je maar twee inserts tegelijk in de map kunt doen. Waarom ze dan in vredesnaam een set van 5 dividers verkopen, snap ik echt niet. Ik had verwacht dat er meer in zou kunnen en was dus ook behoorlijk teleurgesteld. Toen bedacht ik me dat ik de pagina’s er misschien uit kon halen..

Organize it losse bladen

Ik heb echt heel voorzichtig gescheurd, maar zo zagen mijn bladen eruit. Je kunt ze natuurlijk snijden met een papiersnijder, maar dat vond ik echt teveel werk.

Organize it 2

Wat ik uiteindelijk gedaan heb, is alle bladen los snijden met een mesje, wat niet heel netjes gaat, maar netter dan scheuren.

Organize it 3

Nu kun je makkelijk bladeren en passen allevier de inserts er in inclusief de dividers.

De Organize it serie kun je kopen bij Pipoos, er zijn nog meer inserts beschikbaar. Helaas vond ik het een beetje tegenvallen, maar weggooien doe ik zeker niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *