Girl online: on tour – Zoe Sugg

9200000042766599

Penny joins her rock-star boyfriend, Noah, on his European music tour.

Penny’s bags are packed.

When Noah invites Penny on his European music tour, she can’t wait to spend time with her rock-god-tastic boyfriend. But, between Noah’s jam-packed schedule, less-than-welcoming bandmates and threatening messages from jealous fans, Penny wonders whether she’s really cut out for life on tour. She can’t help but miss her family, her best friend Elliot . . . and her blog, Girl Online. Can Penny learn to balance life and love on the road, or will she lose everything in pursuit of the perfect summer?

Mijn mening

Girl online: On tour is het tweede boek van Zoe Sugg, een van de meest beroemde YouTubers denk ik. Ze heeft inmiddels 11 miljoen abonnees (holy moly!) en onder andere een eigen beautylijn in de UK. Bij het uitkomen van haar eerste boek waren er flink wat geruchten dat een ghost writer het boek geschreven heeft, maar Zoe heeft tijdens het schrijven van dit boek veel gevlogd en uitgelegd dat ze het samen met haar editor Amy Alward heeft geschreven.

Nou kan ik me niet goed herinneren of de manier van schrijven tussen de twee boeken heel erg verschilt, maar ook dit boek was prima te lezen. Je moet geen hoogstaande literatuur verwachten, maar het verhaal is goed opgebouwd, soms gevuld met clichés, maar uiteindelijk heb ik toch echt wel genoten van deze heerlijke chicklit.

‘Girl online: on tour’ is met regelmaat voorspelbaar, maar dat vond ik eigenlijk niet heel erg. Als je toe bent aan een fijne YA chicklit, dan is dit boek een goede optie. De personages zijn prima, maar wat ik er echt wel fijn aan vind is dat Zoe Sugg paniekaanvallen beschrijft en zo een soms wat heftig onderwerp bespreekbaar maakt. Ik denk dat haar doelgroep daar echt wel wat aan kan hebben.

Eindoordeel

‘Girl online: On tour’ is het tweede boek van YouTuber Zoe Sugg en gaat opnieuw over Penny en haar vriendje Noah. Als je op zoek bent naar een YA/chicklit boek, dan is dit het boek voor jou. Een prima summerread.

Specificaties

Girl Online: On tour by Zoe Sugg
Translator: Karin Breuker
Series: Girl online #2
Published by Best of YA
Genres: Young Adult
Pages: 312
ISBN: 9789000347131

[bol_product_links block_id=”bol_57b56f7eee494_selected-products” products=”9200000045871704,9200000050957623″ name=”girl online on tour” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *