Book buying ban #2

IMG_20160820_175031

Er is een week voorbij van mijn book buying ban en vandaag vertel ik je hoe ie gegaan is!

Als eerste kreeg ik twee recensieboeken binnen: ‘Dwaaleiland’ en ‘Narcotica’. ‘Terug naar dwaaleiland’ lag al op mijn stapel, maar ‘Dwaaleiland’ had ik nog niet ontvangen. Ik ben zo benieuwd naar deze serie en ik ben hier dan ook gisteravond in begonnen.

2016-08-16_01-41-39

Ik las afgelopen week behoorlijk veel. Een kleine update heb je al kunnen lezen bij mijn ‘Ohmybookathon round up‘, maar ik las nog twee andere boeken.

Dinsdagavond begon ik in ‘Hotel Evergreen Falls’, een recensieboek. Wat een heerlijk boek, ik hebf er echt heel erg van genoten.

Woensdag kwam ‘Narcotica’ binnen en eigenlijk wilde ik daar gelijk aan beginnen. Gelukkig had ik ‘Hotel Evergreen Falls’ snel uit. Stiekem begon ik donderdag al in ‘Narcotica’, want ik ging in bad en dan wil ik geen e-reader meenemen. Ik las ‘Narcotica’ zaterdagmiddag uit. Wat ik ervan vind.. Ja, dat lees je tijdens de blogbom op 31 augustus!

Op zich ging het deze week best goed met niks kopen, tot ik een mailtje kreeg met daarin een Bol.com bon van €10! Ik heb ‘m gelukkig kunnen weerstaan en omdat ie nog geldig is tot 2019, wacht ik lekker met uitgeven.

Ik moet wel zeggen dat ik bijna geen recensies lees en ook tweets over boeken sla ik over, om zo niet in de verleiding te komen.

Doe jij ook mee aan de Book Buying Ban? Hoe is het gegaan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *