Ohmybookathon round up

2016-08-16_01-41-39

Afgelopen weekend was de Oh My Book-readathon, deze keer was de readathon van donderdag tot en met dinsdag. Natuurlijk deed ik mee en vandaag laat ik je zien wat ik gelezen heb.

Ik las een flinke hoeveelheid, hoewel ik donderdag en maandag moest werken. Ik had een weekend zonder afspraken dus las tijdens het weekend lekker door.

Woensdagavond begon ik in ‘De onschuldige moordenaar’ van Michael Griesbach, over Steven Avery, ja die van Making a murderer. Het boek begon vrij interessant maar het einde viel behoorlijk tegen. Dit boek las ik vrijdagochtend uit. Ik had gehoopt het al eerder uit te hebben, maar ja, wat doe je eraan!

Vrijdagmiddag begon ik in ‘De verbeelding’ van Harlan Coben en vrijdagavond toen ik naar bed ging, kon ik niets anders dan het uitlezen. Ik bleef langer op dan ik gepland had, want ik moest weten hoe het afliep. Wat een ongelooflijk spannend boek en die ontknoping, OMG.

Zaterdagochtend begon ik in ‘Daar heb je vrienden voor’ van Astrid Harrewijn, een boek waar ik al lang naar uit keek. En zaterdagmiddag had ik het uit! Het was echt een heerlijk boek en ik kon het niet neerleggen. Jammer dat het uit is, maar ik vond het ook zo leuk!

Zaterdagavond begon ik in ‘Veroordeeld’ van Karin Slaughter, maar na een bladzij of 40 bedacht ik me dat ik er niet voor in de stemming was. Helaas! Ik pakte ‘Lang leve de liefde’ van Jill Mansell op en dat werkte beter. Zondagmiddag had ik het uit. ‘Lang leve de liefde’ is een fijne chicklit die zich afspeelt in de Cotswolds. I love it.

Daarna ben ik toch verder gegaan in ‘Veroordeeld’ van Karin Slaughter. Ik kon er echt moeilijk inkomen, maar uiteindelijk kwam het wel redelijk goed. Niet haar beste boek maar het einde was prima. Deze las ik dinsdag uit (een groot nadeel van boeken van 480 pagina’s, daar doe ik echt langer over!).

Al met al las ik in een readathon van 6 dagen 5 boeken uit. Lijkt me een mooi resultaat en volgend jaar doe ik gewoon weer mee!

Wil je teruglezen wat ik vorig jaar las? Dat kan hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *