Inspirerend leven notebook

Inspirerend leven notebook

Ik kan heel blij worden van mooie notebooks, gewoon een Moleskine laat mijn hartje sneller kloppen. Maar als een notebook gecombineerd wordt met mooie foto’s en inspirerende teksten, kan ik daar ook heel blij van worden. Het Inspirerend leven notebook is een product van het online magazine met de gelijknamige naam. Het blog is een fijne plek waar je artikelen over verschillende onderwerpen kunt vinden, met name over een rustiger en fijner leven.

Inspirerend leven notebook 1

Het notebook is eigenlijk een papieren versie van het magazine, want het is gevuld met notitiepagina’s, gecombineerd met prachtige foto’s.

Inspirerend leven notebook 2

Naast mooie foto’s staan er ook lijstjes in die je in kunt vullen zoals deze hierboven.

Inspirerend leven notebook 3

Het is echt een notitieboekje wat je gebruikt om je gedachten in op te schrijven of te vullen met dankbaarheidslijstjes.

Inspirerend leven notebook 4

Wat ook een mooie is, vul het notitieboek met fijne quotes, dan zorg je ervoor dat het echt een notitieboekje wordt wat je regelmatig doorbladerd.

Inspirerend leven notebook 5

Ik kan echt genieten van de mooie pagina’s waarmee dit notebook gevuld is. Hoe mooi is de rechterfoto?

Inspirerend leven notebook 6

Natuurlijk zitten er ook genoeg pagina’s in om van alles op te schrijven en het papier is dik genoeg. De meeste pennen zullen er niet op doordrukken.

Het notitieboek is op fijn A5 formaat, de ringband is roségoud (what’s not to love!) en het heeft een elastieke band.

[bol_product_links block_id=”bol_57b0bd5305b2c_selected-products” products=”9200000055248682″ name=”inspirerend leven” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Ik ontving dit notebook in ruil voor een review. Wil je hier meer over lezen, klik dan hier.

One thought on “Inspirerend leven notebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *