Book buying ban #1

To be read

Nadat ik afgelopen zondag naar de Deventer boekenmarkt was gegaan en de gekochte boeken op mijn TBR (nog te lezen – to be read) stapel legde en de stapel boeken telde, schrok ik best wel. Natuurlijk wist ik wel dat ik een gigantische stapel boeken nog moest lezen, maar het totaal – samen met mijn e-boeken is groot. Reden voor een book buying ban.

Angelica van Feel the future opperde om erover te bloggen. Nou, bij deze dus. Elke zondag kun je een update verwachten, met daarbij de boeken die ik die week las, maar ook welke recensieboeken er binnen kwamen en hoe de stand van zaken is.

Book buying ban

Ik wil tot en met 31 december 2016, met uitzondering van 5 dagen Schotland en de maandelijkse e-boeken die ik via Elly’s choice (die nu overigens een hele leuke aanbieding hebben!) ontvang, geen boeken meer kopen. Lijkt me op zich te doen, maar ja, dat zegt elke boekennerd om vervolgens in de eerste de beste boekenwinkel helemaal los te gaan. Vandaar ook mijn dagboekje elke week.

Stand van zaken

Natuurlijk wil je ook weten hoeveel boeken er op mijn stapel liggen. Dat zijn er, inclusief e-boeken, 124. Wil je weten welke? Dat hou ik bij op mijn Goodreads.

Inmiddels heb ik, sinds ik de foto heb genomen, al wel een paar boeken gelezen, maar dat lijkt me logisch! Ik ben benieuwd of ik het vol ga houden en of het lastig wordt.

Natuurlijk lijkt het me tof als meer mensen mee doen. Zo kunnen we elkaar motiveren en steunen. Doe jij ook mee, laat het dan achter bij de reacties hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *