Favorieten juli 2016

Favorieten juli 2016

Juli is altijd een van mijn favoriete maanden, juist omdat het de maand is waarin ik jarig ben. Vaak is het ook mooi weer en kan ik lekker genieten van een boek op mijn balkon. Vandaag deel ik mijn favorieten van juli, lees je mee?

Juli begon heel leuk, want gelijk het eerste weekend ging ik met mijn dude naar Haarlem, waar we lekker een dagje gingen shoppen. Oh ik word zo blij van shoppen en kan dat echt elke dag doen. Ik kocht hele leuke dingen en bezocht de winkel van Natascha. Wat een leuke dag!

Op mijn verjaardag kreeg ik van mijn ouders een luchtje van Jo Malone, ‘Woodsage and salt’. Ik kan echt niet ophouden met ruiken aan mijn pols als ik dit luchtje op heb. We zijn ook gezellig uit eten geweest, maar verder was het een rustige verjaardag.

Deze maand was drukker dan ik had ingeschat en dus leun ik veel op mijn bullet journal, waar ik nog steeds elke dag gebruik van maak!

Daarnaast ben ik weer fijn aan het kleuren geslagen, zeker omdat ik het zo druk heb. Ik maak even lekker mijn hoofd leeg en kan even goed ontspannen. Ik las ook heel veel deze maand en er zaten echt heel veel mooie boeken tussen, maar ‘A court of thorns and roses’ sprong er echt uit. Ik moest dit gewoon uitlezen en dus bleef ik langer op, omdat ik moest weten hoe het afliep.

Ik shopte ook een dagje in Rotterdam met mijn lieve bff, die ik eigenlijk veel te weinig zie. We gingen naar TK Maxx (OMG, ik hou van die winkel), naar Donner (hallo boekenhemel) en de Lush. Een ideale dag dus.

Zo kom ik nooit in Rotterdam, zo kom ik er twee keer in één week. Ik ging namelijk ook nog een dagje naar dierentuin Blijdorp, de foto’s daarvan zie je donderdag voorbij komen. Ik hou van het fotograferen van dieren en dit is altijd een goede oefening.

Juli was echt zo voorbij, maar wat was het een leuke maand! Wat waren jouw favorieten van afgelopen maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *