Mark’s storage.it notebook

Storage it Notebook

Toen ik laatst bij What’s in a bag in Haarlem was, liet Natascha mij een nieuw product zien, namelijk het storage.it notitieboek. Zoals je misschien wel weet ben ik gek op de Make Time planners van dit merk en dus was ik dan ook erg benieuwd naar dit notitieboek. Je kunt het vergelijken met een traveller’s notebook en het is echt een aanrader voor als je aan bullet journalling doet.

In de foto hierboven zie je de buitenkant van het notitieboek. Ik heb de denim versie, maar er zijn meerdere varianten. Aan de zijkant zit een ziplock, zodat je documenten (of je telefoon!) in de cover van het notitieboek kunt schuiven. Er zit ook een houder voor je pen aan de voorkant.

Storage it vulling notebook

Bij de cover krijg je standaard een notitieboekje dat je erin kunt schuiven, dit kun je dus weer navullen. Het notitieboekje heeft aan de linkerkant van de pagina’s hele kleine ruitjes, zodat je het kunt gebruiken als bulletjournal, maar ook als doodle pagina’s. Aan de rechterkant heeft het notitieboekje lijntjes, ideaal voor het maken van aantekeningen.

Storage it pen test

Waar ik altijd het meest benieuwd naar ben is de kwaliteit van het papier. Ik hou van papier dat niet doordrukt, anders kan je eigenlijk maar 1 kant van je notitieboek gebruiken. Dus.. tijd voor een pennentest. Zoals je ziet drukt de inkt niet door en dat is echt een pluspunt.

Storage it Joint file

Je vraagt je nu natuurlijk af wat er zo bijzonder is aan de storage.it notebooks. Je kunt ze namelijk net zo indelen als je wilt, door middel van een joint file. Je schuift je notitieboek aan de ene kant erin, doet de joint file over de achtercover van je notitieboek en zo kun je nog een notitieboekje aan je storage.it notebook toevoegen.

Storage it Sticky notes

Je kunt er ook voor kiezen om een setje sticky notes toe te voegen. Deze zijn speciaal gemaakt voor de storage.it notebooks en kun je dus goed in je joint file schuiven. Zo heb je dus altijd een notitieboekje én sticky notes bij je.

Storage it Notebook plus joint file

Zo ziet het geheel er dan uit. Zoals je ziet heeft het joint file in het midden twee vakjes waarin je papieren toe kunt voegen. Doordat je zelf kunt bepalen wat je meeneemt is het echt een goede tip als je op zoek bent naar een nieuw notitieboek.

Voeg twee notitieboekjes toe als je een scheiding wilt tussen je collecties (lijsten) en je planningen; of gebruik een combinatie van sticky notes en een notitieboekje om bij de hand te houden tijdens het lezen. Ik kan niet wachten om hierin te beginnen!

Ben je na het lezen van deze review benieuwd geworden? De Storage.it notebooks bestel je via What’s in a bag.

Ik kreeg het storage.it notebook en vullingen in ruil voor een review. Wil je hier meer over weten, lees dan mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *