Viva Espana – Linda van Rijn

9200000035988740

Anne Verhulst geniet met volle teugen van haar leven in Spanje, waar ze werkt op een makelaars- en verhuurkantoor van luxe vakantievilla’s. Het warme klimaat, de zon, de zee en natuurlijk Daniel maken haar leven perfect. Haar Spaanse vriend overlaadt haar met passie, aandacht en de meest uitbundige cadeaus. Hij is een schril contrast met haar nieuwe baas, de zoon van Henk Bleiswijk, die het kantoor van zijn vader heeft overgenomen. Als Anne op een dag de gehandicapte dochter van haar voormalige baas in een van de villa’s vindt, vastgebonden en onder het bloed, is het over met haar zorgeloze leventje. De misselijke actie lijkt een waarschuwing te zijn, maar waarvoor? Als ook het kantoor overhoop wordt gehaald en Anne merkt dat ze wordt gevolgd, wordt ze echt bang. Waarom hebben de criminelen het juist op haar voorzien?

Mijn mening

Als je wat langer mijn blog leest, weet je dat ik de boeken van Linda van Rijn heerlijke zomerthrillers vind. Ze zijn vooral heerlijk om op vakantie of op het strand te lezen. Daarin is ‘Viva Espana’ geen uitzondering, toch vond ik deze net iets spannender als de andere boeken die ik van Linda van Rijn heb gelezen.

‘Viva Espana’ had voor mij een verrassende ontwikkeling en daarmee kwam de ontknoping dan ook als een verrassing. Normaal gesproken wordt de spanning opgebouwd maar eigenlijk al snel in dit boek wordt je nieuwsgierigheid gewekt en wordt het boek steeds spannender. Dat verraste me omdat Linda van Rijn toch een beetje een standaardopbouw heeft voor haar boeken. Dit is echt geen negatief punt, maar wel heel herkenbaar.

Dat herkenbare punt miste in dit boek en daarom voelde het voor mij net even iets spannender dan ik normaal van Linda van Rijn gewend ben. Ik heb me dan ook heel erg goed vermaakt met dit boek en las het, zoals altijd, in één dag uit. Genieten dus!

Eindoordeel

Vergeet je niet in te smeren, want ik weet zeker dat je geheid de tijd uit het oog verliest als je begint in ‘Viva Espana’ van Linda van Rijn. Een heel verrassende thriller die vermaakt van begin tot einde.

[bol_product_links block_id=”bol_578cba2a054ed_selected-products” products=”9200000035988740,9200000011522714″ name=”Viva Espana” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *