Lidl budget beauty

Lidl beauty

Ik ben gek op de Lidl, we doen daar elke week onze weekboodschappen en kan echt gelukkig worden van alle themaweken die ze hebben. Sinds kort hebben ze ook verzorgingsproducten in hun assortiment en die heb ik afgelopen weken getest. Vandaag deel ik mijn favoriete producten!

Mascara Lidl

Of deze in het vaste assortiment zit, dat weet ik niet zeker, maar als je deze mascara tegenkomt, zou ik ‘m zeker meenemen. Het is geen waterproof mascara maar hij maakt mijn wimpers echt megalang en blijft de hele dag goed zitten. Deze kostte volgens mij €1,99.

Haarverzorging Lidl

Deze heb ik pas afgelopen vrijdag opgepikt, dus niet uitgebreid kunnen testen. Maar het haarmasker met keratine maakt mijn haar belachelijk zacht, hoewel het masker er wel voor zorgt dat mijn krullen een beetje uitzakken (niet dat ik daar last van heb omdat ik mijn haar in een staart draag). Of het echt op de lange termijn helpt weet ik niet, maar ik vond het wel echt een heel fijn masker! Het masker kost €2,99 voor een tube van 250 ml. Ik heb er voor mijn dikke en lange haar wel veel voor nodig, maar voor die prijs vind ik het niet zo erg.

De hittespray is voor mij iets nieuws, ik fohn mijn haar elke keer als ik het gewassen heb en vond het dus wel nodig om een hittespray te gaan gebruiken. Mijn haar voelde in combinatie met het masker heel fijn aan en ben benieuwd of ik op de lange termijn verschil gaat maken. Het enige dingetje is dat de fles niet open te krijgen was, haha. De hittespray kost €1,99 voor 200 ml.

Dagcreme Lidl

Deze dagcreme was een tijdelijk product, maar je hebt kans dat deze nog wel een keer terugkomt. Ik hou van olijfolie in producten, dat doet het altijd goed voor mijn huid. Deze kostte €2,99 en omdat er SPF 15 in zit is dit mijn holy grail voor de zomer. Heerlijk! Daarnaast zit er ook glycerine in en dus blijft mijn make up beter zitten.

Cleansing milk Lidl

Ik gebruik Cleansing milk om mijn make up eraf te halen (waarna ik mijn gezicht nog een keer reinig met micellair water) en de cleansing milk is heel zacht en fijn op mijn gevoelige huid. De milk haalt mijn make up er goed vanaf en ruikt echt heerlijk. De cleansing milk kost €1,19 voor 250 ml. Wat echt top is, is dat je het pompje makkelijk dicht kan draaien, de fles kan zo makkelijk mee in je koffer.

BB Cream Lidl

Toen Kruidvat mijn favoriete BB cream uit het assortiment haalde, ben ik echt lange tijd op zoek geweest naar een vervanger. Niets was zo goed als die van de Kruidvat tot ik deze van de Lidl tegen kwam. Hij is niet onwijs dekkend maar net genoeg om de rode vlekjes in mijn gezicht weg te werken. Deze kost €3,49 voor 50 ml.

Cleansing mask Lidl

Ik probeer elke week een masker te nemen en ben echt gek op de maskers met klei erin, omdat die mijn huid goed reinigen. Deze maskers van de Lidl zijn mijn nieuwe favoriet, helemaal omdat ze maar €0,99 kosten voor twee maskers! Er zijn nog 3 andere varianten, maar die heb ik nog niet uitgetest.

Bath Salt lidl

Als laatste het badzout, want ik probeer ook elk weekend heerlijk lang in bad te gaan. Ik kan genieten van een goede bruisbal van de Lush, maar ben ook altijd op zoek naar goede budgettoppers. Op de verpakking van dit badzout staat dat je je bad vol moet laten lopen en er 10/20 minuten in moet weken. Sorry, maar ik lig altijd minstens een half uur tot drie kwartier in bad! Het badzout lost goed op, maar de geur is wel echt na twintig minuten weg en dat is wel jammer. Maar voor €0,59 per zakje mag ik eigenlijk niet klagen.

Dat waren mijn favoriete producten van de nieuwe Lidl verzorgingslijn. Heb jij andere producten die ik echt uit moet proberen, laat het dan vooral achter bij de reacties!

Ik ben niet gesponsord door Lidl voor deze blogpost (I wish!), dit zijn oprecht producten die bij mij in de badkamer staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *