Make time planner 2016-2017

Make time planner

Vorig jaar heb je al mijn review van de A5 Make Time planner kunnen lezen. Voor dit jaar heb ik gekozen voor een A6 formaat, zodat ik ‘m makkelijk in mijn tas kan meenemen. Ideaal voor het plannen van afspraken als je onderweg bent.

Make time planner front

Eigenlijk is er niet zo heel veel verschil tussen de A5 en de A6, want ook deze planner begint met een inschuifvakje aan de binnenkant waar je losse papieren in kunt stoppen. Bij de A5 kun je hier makkelijker dubbelgevouwen A4 papieren in stoppen, wat in de A6 wat lastiger gaat.

Aan de rechterkant van de planner zit een houder voor je pen, zoals je kunt zien past hier een normale Pilot Frixion pen makkelijk in en steekt ie ook niet uit.

Make time planner maandoverzicht

Wat in deze A6 planner handiger is, is dat de maandoverzichten nu allemaal achter elkaar zitten. Dat was vorig jaar bij de A5 planner anders, ik vind deze manier eigenlijk handiger.

Ik gebruik deze eigenlijk alleen voor blogposts plannen, maar niet voor echte afspraken. Daar is de ruimte ook echt te klein voor.

Make time planner weekoverzicht

Na de maandoverzichten, die trouwens net als de agenda tot en met december 2017 gaan, komen de weekoverzichten. Superhandig in deze planner is het feit dat alle dagen evenveel ruimte hebben. Ik heb meestal meer gepland op de zaterdag en zondag dan doordeweeks en dat is echt mijn irritatiefactor bij het kopen van een planner als de weekendvakjes kleiner zijn. Goed, dat is bij deze planner dus niet het geval, daar ben ik echt heel blij mee!

Make time planner notes

Aan het eind volgen een paar notitiepagina’s, wat handig is als je geen apart notitieboekje bij je hebt. Het zijn er niet zo heel veel, dus ik zou alsnog een apart notitieboekje meenemen.

Make time planner address book

Er is in de Make Time planner ook ruimte voor wat adressen. Ik gebruik dit eerlijk gezegd niet, dus ik zal dit gebruiken als extra notitieruimte.

Make time planner subway

Wat bijna kenmerkend is voor de Make Time planners zijn de metro overzichten. Ik heb alleen Londen gefotografeerd, maar er zijn er flink wat meer. Handig als je veel reist, dan heb je die altijd bij de hand als je je planner meeneemt.

Make time planner back

En dan de achterkant, waar je twee vakjes hebt voor bijvoorbeeld visitekaartjes en je pennenlusje.

De Make Time planner kreeg ik van Natascha van What’s in a bag om te reviewen, waar ik echt heel blij mee ben. Ik ben gek op deze planners en gebruik deze eigenlijk al jaren. Je kunt de agenda’s hier vinden en als je dan toch in de webwinkel van What’s in a bag bent, kijk dan vooral in de andere rubrieken, Natascha heeft echt onwijs leuke dingen.

Deze planner kreeg ik in ruil voor een review. Wil je hier meer over weten, lees dan mijn disclaimer.

One thought on “Make time planner 2016-2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *