Gevallen – Karin Slaughter

9200000051581541

Wat begint als een normale dag zal voor Faith Mitchell eindigen in een vreselijke nachtmerrie. In haar moeders huis wordt ingebroken, een onbekende man dood wordt gevonden en een gijzeling vindt plaats. En nergens een spoor van haar moeder…

Faith gaat op onderzoek naar de overvallers van haar moeders huis. Waar waren ze naar op zoek, en waarom? En waarom is haar moeder verdwenen? Heeft haar moeders verleden ermee te maken? Jaren terug was zij het hoofd van een narcoticabrigade die werd opgedoekt vanwege corruptie, waarbij Faiths moeder werd vrijgepleit.

Samen met Will Trent, Amanda Wagner en Sara Linton gaat Faith Mitchell op zoek naar de waarheid. Maar als ze op de verkeerde plek gaan zoeken, zullen ze hun eigen graf graven.

Mijn mening

Ik kocht ‘Gevallen’ van Karin Slaughter vlak nadat ik mijn verlanglijstje van haar boeken opstelde. Het kostte maar een tientje en zo kon ik mooi een boek van dat lijstje afstrepen. Heel langzaam kan ik zo al de boeken van Karin Slaughter verzamelen.

Het mooie van de Will Trent serie, waar ‘Gevallen’ deel vijf van is, dat je het prima door elkaar heen kan lezen, je hoeft ze niet op volgorde te lezen. Natuurlijk leest dat wel makkelijker, maar Karin Slaughter legt genoeg van de geschiedenis uit, dat je niet het gevoel hebt dat je iets mist.

Vanaf het moment dat je in ‘Gevallen’ begint, ben je net als Faith op zoek naar antwoorden. Je wilt weten wat er met de moeder van Faith is gebeurd en dat zorgt voor een flinke spanning die gelijk in het boek zit. De spanning van de ontwetenheid gecombineerd met nieuwe feiten over de personages zorgen ervoor dat je wilt blijven lezen. Het boek laat je echt niet los en opnieuw is de ontknoping echt heel verrassend. Ik had die ontknoping echt niet zien aankomen en zat ook wel even met mijn mond open. Wat een knap opgebouwd verhaal heeft Karin Slaughter weer neergezet.

Eindoordeel

Met ‘Gevallen’ heeft Karin Slaughter opnieuw een retespannende thriller neergezet. Je zit vanaf het begin met vragen en de ontknoping komt als een behoorlijke verrassing. Wat een topverhaal!

Specificaties

Gevallen by Karin Slaughter
Translator: Ineke Lenting
Series: Will Trent #5
Published by Cargo
Genres: Thriller
Pages: 480
ISBN: 9789023495093

[bol_product_links block_id=”bol_577ccf8549b05_selected-products” products=”9200000051581541,1001004011551985″ name=”gevallen” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *