Zwarte veren – Anne Bishop

9200000036272493

Nu Meg gesetteld is in het Stadspark van de Anderen staat ze voor een nieuwe uitdaging: een eigen leven opbouwen met haar nieuwe buren. Voor zowel Meg als de Anderen is dat zoeken, want Meg is iets ánders – maar geen Ander.
Dan wordt de fragiele rust verstoord als een illegale drug opduikt die zowel mensen als Anderen tot moorden aanzet. Opnieuw staan de verhoudingen tussen beide kampen op scherp. Als Meg begint te dromen over bloed en zwarte veren in de sneeuw, is het aan Simon Wolfgard om uit te zoeken of het om een herinnering of een profetie gaat…

Mijn mening

‘Zwarte veren’ is het tweede deel in de serie over ‘De Anderen’, en het vervolg op ‘Rode Letters‘ van Anne Bishop. Dat eerste deel vond ik echt heel leuk, maar ik merkte dat ik bij ‘Zwarte veren’ op sommige momenten echt verveeld begon te raken.

Het verhaal is af en toe traag en te langdradig. Ik begon met op te winden over het feit dat de relatie tussen Simon en Meg geen vooruitgang had en dat ze naar mijn idee zo veel om elkaar heen zitten te draaien. Daar had echt wel wat meer actie in mogen komen.

Doordat het zo langdradig aanvoelde, raakte ik bijna in een leesdip. Ik had geen puf om dit boek op te pakken, maar wilde toch door blijven lezen omdat ik wilde weten hoe het verder ging. Maar of ik het volgende deel nog zal oppakken, dat weet ik niet.

Ik las dit boek al een tijdje terug en nu ik de recensie schrijf, kan ik me vooral de negatieve punten herinneren. Jammer, want ik had me zo verheugd op een goede fantasy met weerwolven, maar helaas kon Anne Bishop dat voor mij niet waarmaken.

Eindoordeel

Het tweede deel in de serie over ‘De Anderen’, ‘Zwarte veren’ van Anne Bishop, kon me helaas niet boeien en voelde wat mij betreft te langdragig aan. Jammer, want ik had er echt hoge verwachtingen van.

Specificaties

Zwarte veren by Anne Bishop
Translator: Valerie Janssen
Series: De Anderen #2
Published by De Fontein
Genres: Fantasy
Pages: 464
ISBN: 9789026137532

[bol_product_links block_id=”bol_577b7e8120ba6_selected-products” products=”9200000036272493,9200000037297250″ name=”zwarte veren” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *