Verborgen – Karin Slaughter

IMG_20160617_151155

WILL TRENT is terug! Het is de verraderlijkste zaak uit zijn carrière. Dat beseft Will Trent zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat, en het dode lichaam van een ex-politieagent aantreft. Van het lijk lopen bloederige voetsporen weg die erop wijzen dat een ander, mogelijk vrouwelijk slachtoffer, is meegenomen… om vervolgens spoorloos te verdwijnen. Het pakhuis is eigendom van een beroemde basketbalspeler – een lokale held die de duurste advocaten heeft ingehuurd, en die een aanklacht wegens verkrachting heeft weten te ontduiken. Voor Will – en voor patholoog-anatoom Sara Linton – wordt het nóg erger. Een vondst op de plaats delict onthult een verband met Wills ingewikkelde verleden… de gevolgen zullen zijn leven overhoop halen en ook dat van zijn dierbaren, zijn collega’s en de mensen op wie hij jacht maakt.

Mijn mening

Man oh man, wat was ik blij toen ik dit boek in de brievenbus kreeg. Ik ben grote fan van Karin Slaughter en ben langzamerhand al haar boeken aan het lezen en mijn collectie aan het aanvullen. ‘Verborgen’ gaat weer over Will Trent en dit keer over een zaak die over zijn verleden gaat.

Vanaf het begin van het verhaal word je nieuwsgierig gemaakt en wil je weten hoe deze zaak in elkaar zit. Om elk hoekje en bij elke onthulling denk je het te weten, maar weet Karin Slaughter je weer op het verkeerde been te zetten. Stukjes van Will’s verleden komen naar boven, maar Karin Slaughter weet ook weer nieuwe stukjes neer te leggen waardoor je eigenlijk eindigt met meer vragen dan antwoorden. Maar dat betekent niet dat je weer meer te weten komt over Will en dat is het knappe van de boeken van Karin Slaughter.

In ‘Verborgen’ laat Karin Slaughter steeds stukjes los over iedereen, zodat je ze denkt te kennen. Maar dan gebeurt er iets en word je weer verrast. Wat een ongelooflijk talent heeft Karin Slaughter en ze is dan ook niet voor niets de Queen of Crime. Ik vind het bizar om elke keer weer door haar boeken gegrepen te worden, maar ook helemaal omdat haar verhalen nooit saai zijn of op elkaar zullen lijken.

Eindoordeel

Met ‘Verborgen’ heeft Karin Slaughter opnieuw een onwijze knaller neergezet, misschien vind ik dit zelfs wel de beste die ik tot nu toe heb gelezen. Ik heb weer heel erg genoten en kijk nu al uit naar de volgende in de serie over Will Trent.

Specificaties

Verborgen by Karin Slaughter
Translator: Ineke Lenting
Series: Will Trent #8
Published by HarperCollins Nederland
Genres: Thriller
Pages: 480
ISBN: 9789402713800

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_57741340a40ae_selected-products” products=”9200000057137944,9200000057168711″ name=”verborgen” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *