Gelezen boeken juni 2016

Gelezen boeken juni 2016

Het is alweer juni, wat gaat de tijd hard zeg! Ongelooflijk dat we al in de zevende maand van het jaar zitten. Ik deel vandaag weer de boeken die ik afgelopen maand heb gelezen.

 1. Pluk een roos – M.J. Arlidge. Als voorbereiding van mijn interview met M.J. Arlidge ‘moest’ ik natuurlijk zijn laatste boek lezen. Opnieuw een heerlijke thriller.
 2. Blue Curaçao – Linda van Rijn. Een tussendoortje noem ik de boeken van Linda van Rijn. Lekker ontspannen maar ook zeker spannend.
 3.  Januari (Calendar Girl #1) – Audrey Carlan. Wat een heerlijk eerste deel in deze serie, ik kan nu al niet wachten om meer in deze serie te lezen.
 4. Verliefd en verloren – Lizzie van den Ham. Een wat voorspelbaar boek, maar het las toch lekker weg.
 5. In de voetsporen van de heldin – Edith de Wit. Ontdek wat je wilt doen door middel van dit boek en wordt de heldin in je eigen verhaal.
 6. After the red rain – Barry Lyga. Meh, deze viel behoorlijk tegen, echt zo jammer.
 7. Naamloos – Pepijn Lanen. Ik hou van de Jeugd van Tegenwoordig en dit boek is net zo bizar als de songteksten van hen. De recensie volgt zondag.
 8. Tot de dood ons scheidt – Allison Brennan. Geen hoge spanningsboog maar wel een fijne thriller.
 9. Vallen – Jackie van Laren. Ik viel keihard voor dit boek, wat is dit geweldig zeg.
 10. Vertel me drie dingen – Julie Buxbaum. Ik genoot zo van dit boek, echt een heerlijke YA.
 11. Verborgen – Karin Slaughter. De queen of crime is terug en hoe! De recensie volgt zaterdag.
 12. Reboot – Amy Tintera. Een YA waarvan ik eigenlijk niet zo goed wist wat ik ervan moest denken, maar die uiteindelijk heel spannend was.
 13. Voetbalvrouwen – Linda van Rijn. Een kort maar spannend verhaal van Linda van Rijn.
 14. Genadeloos – Karin Slaughter. Weer een Karin Slaughter, maar dan een eerder deel in de Will Trent serie.
 15. Kwijt – Karin Slaughter. Achterin Genadeloos zat ook dit korte verhaal, wat echt bizar spannend was. Zo van genoten!
 16. Een zomer in Frankrijk – Eva de Wit. Vorig jaar las ik ‘Een huis in Frankrijk’ van dezelfde auteur en die vond ik echt heerlijk. Ik vond ‘Een zomer in Frankrijk’ wel een beetje tegenvallen helaas. Een uitgebreide recensie volgt nog snel.

Terwijl ik dit schrijf (woensdagavond) ben ik nog in ‘Disclaimer’ van Renee Knight bezig, een hele spannende thriller maar misschien dat ik ‘m zelfs nog wel uitlees morgen.

Ik heb het weer gehaald hoor, deze maand! De stand van dit jaar staat nu op 96 boeken. Het gaat de goede kant op dus, hoewel ik wel merk dat ik leestijd echt in moet plannen, met alle tv-series die ik volg en omdat ik meer uren werk. Maar goed, dat is even wennen en binnenkort begint ook de zomervakantie dus zal ik het weer wat rustiger krijgen.

Wat heb jij gelezen afgelopen maand?

4 thoughts on “Gelezen boeken juni 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *