Favorieten juni 2016

Favorieten juni 2016

Juni was een gekke maand, de lekkage werd eindelijk opgelost en afgerond, ik draaide meer uren qua werk en daarom heb ik echt het idee dat de maand is omgevlogen. Toen ik mijn favorieten bij elkaar ging zoeken, vond ik het bizar om te ontdekken wat er deze maand allemaal is gebeurd!

Favoriete ontmoetingen

Tja, ik kan natuurlijk niet terugkijken op de maand zonder mijn ontmoeting met M.J. Arlidge én Karin Slaughter te noemen.

Het waren beide dingen waar ik best wel een beetje nerveus voor was, het interview met M.J. Arlidge was mijn eerste interview en Karin Slaughter is een van mijn favo auteurs. Maar beiden waren zo leuk en ook heel aardig. Echt iets waar ik nog lang met plezier op terug zal kijken.

Favoriete aankoop

Dat zijn natuurlijk mijn Adidas sneakers die ik begin van de maand in Bataviastad kocht. Ze lopen echt heerlijk, ik heb het idee alsof ik op wolkjes loop en ik heb ze bijna elke dag aan. Beste aankoop van deze maand denk ik wel.

Favoriete drankje

Toen ik bij de supermarkt een aanbieding zag van Grolsch Radler, wilde ik het wel proberen. Ik ben niet zo’n drinker, alcohol heeft me nooit zo geboeid en alcoholvrij bier helemaal niet. Maar dit, man oh man, dit is niet eens bier of iets te noemen, het is gewoon frisdrank. Maar wel echt heel lekker, het doet me een beetje denken aan ijsthee. Ideaal voor als het buiten benauwd of gewoon heel warm is, dit is onwijs verfrissend. Ik ben verslaafd!

Verder ben ik deze maand natuurlijk begonnen in mijn bullet journal, wat ik nog steeds heel fijn vind. Maar mijn happy planner is ook weer terug in de picture. Ik gebruik nu een combinatie van de twee, maar of dat echt de ideale set up is? Dat weet ik nog niet. Ze krijgen dus beiden een kleine vermelding in deze favorieten, want ik vind ze beiden nog steeds wel heel fijn.

Wat zijn jouw favorieten van juni?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *