Blue Curaçao – Linda van Rijn

9200000026145540

Als haar kersverse echtgenoot tijdens de huwelijksreis spoorloos verdwijnt, staat Hannah voor een raadsel. Hoe goed kent ze eigenlijk de mensen die ze altijd…

De romantische huwelijksreis van Hannah en Koen naar Curaçao wordt ruw verstoord als Koen tijdens het snorkelen spoorloos verdwijnt. Hannah wordt gek van angst. De plaatselijke politie loopt niet zo hard als Hannah zou willen en ten einde raad gaat ze zelf op onderzoek uit. Die zoektocht brengt onaangename waarheden aan het licht. Als Hannah zelfs voor haar eigen leven moet vrezen, wordt ze geconfronteerd met de vraag of ze Koen wel zo goed kent als ze denkt..

Mijn mening

Linda van Rijn weet me op de een of andere manier elke keer met haar thrillers te verrassen. ‘Blue Curaçao’ is daarmee geen uitzondering. Als ik denk te weten hoe het zit, gooit Linda van Rijn er een onthulling in die ik niet had aan zien komen. Ze weet me elke keer weer te verrassen en neemt me, door haar fijne omschrijvingen van de bijzondere locaties, mee het verhaal in.

Ik voelde nog net niet de zon op mijn huid, maar waande me zeker weten op Curaçao. Dat is ook echt een van de redenen waarom ik zo van haar thrillers hou. Ze heeft een bepaalde opbouw van haar verhalen, maar echt bij geen enkele thriller heb ik me verveeld.

Haar schrijfstijl is ook in ‘Blue Curaçao’ weer heerlijk, er zit een flink tempo in en ik las het boek dan ook in één ruk uit. Doordat Linda van Rijn langzaam kleine feitjes loslaat, wordt je nieuwsgierigheid gewekt en dat zorgt er ook voor dat je door blijft lezen.

En kunnen we het ook even over de cover hebben? Hoe prachtig is deze? Ik vind hem vooral mooi omdat ie ook zo goed bij het verhaal past.

Eindoordeel

Ik geniet elke keer van haar thrillers en dat was zeker ook het geval bij ‘Blue Curaçao’. Net als haar andere boeken is ook dit weer een aanrader.

Specificaties

Blue Curaçao by Linda van Rijn
Published by Uitgeverij Marmer
Genres: Thriller
Pages: 249
ISBN: 9789460681998

[bol_product_links block_id=”bol_576a4e364715c_selected-products” products=”9200000026145540,9200000002890766″ name=”blue curacao” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *