Dear diary #16

Dear diary #16

Afgelopen week gingen we uit eten, ontmoette ik een van mijn favoriete schrijfsters en werd mijn kattenkindje 6 jaar! Kijk je mee naar mijn week?

Gegeten

Afgelopen zaterdag was ik 7 jaar samen met mijn dude, waarvan 4 jaar getrouwd. Wat vliegt de tijd echt! Om dat te vieren zijn we bij Sumo gaan eten, een van mijn favoriete restaurants. De sushi (en de rest trouwens ook) is daar echt heerlijk. Mijn favoriet van de avond? De zalm-meloen sushi. Onverwacht, maar oh wat was ie lekker! Na het eten gingen we nog even een stukje over de boulevard en pier lopen, wat is Scheveningen toch mooi!

Ontmoet

Zondag ging ik met mijn dude naar Delft om mijn favoriete schrijfster te ontmoeten: Karin Slaughter. Ze kwam gewoon door de voordeur binnenlopen, alsof er niets aan de hand was. Wat is het een serene en normale vrouw! Ik ben echt heel blij met mijn foto en handtekening.

Jarig

Naast ons jubileum was ons kattenkindje jarig. Fun fact: hij is geboren op de dag dat mijn dude mij ten huwelijk vroeg, hoe bedoel je toeval! Jamie was deze week extreem knuffelig, nog meer dan normaal. Hij sliep bij me, op me en naast me en moet me overal volgen in huis. Ik hoop dat hij nog heel lang bij ons blijft, ondanks dat hij regelmatig het bloed onder mijn nagels haalt, ben ik gek op dat beessie.

Gelezen

Natuurlijk is het geen dear diary zonder te melden wat ik gelezen heb de afgelopen week. Ik las ‘Tot de dood ons scheidt’ waar je al een recensie van hebt kunnen lezen. Nog zo’n knaller was ‘Vertel me drie dingen’, die ik in een ruk uitlas. Ik kon niet wachten om in ‘Vallen’ van Jackie van Laren te beginnen, wat een fijn boek was dat. En als laatste deze week las ik ‘Verborgen’, de nieuwe Karin Slaughter. Ik las zelfs een deel in de rij voor haar handtekening. Ik begon in ‘Reboot’, een YA waarover ik wat twijfelachtig dacht maar oh man, wat is ie goed!

Verder kwam deze week alweer de aannemer langs, deze keer om de tegels te zetten. Helaas kon er nog niet gevoegd worden, dus het hele zooitje is nog steeds niet klaar. Pffff.

Komende week wordt een drukke week, het is bijna zomervakantie dus het is druk op mijn werk. Veel werken dus en hopelijk tussendoor genoeg tijd nog om te lezen!

Hoe was jouw week?

One thought on “Dear diary #16

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *