Tot de dood ons scheidt – Allison Brennan

9200000057111533

Jaren geleden werd Lucy Kincaid aangevallen en bijna vermoord door iemand die ze via internet had leren kennen. Ze overleefde het. Haar belager niet. Lucy is vastbesloten aan de slag te gaan bij het team van de FBI dat cybercrime aanpakt. Daartoe heeft ze zich aangesloten bij een slachtoffergroep die online op zoek is naar mensen die zich schuldig maken aan seksmisdaden en probeert hen in handen van justitie te geven. Maar wanneer een aantal van de daders vermoord wordt gevonden, is de FBI op een heel andere manier geïnteresseerd in Lucy. Heeft zij hier iets mee te maken? Lucy realiseert zich dat haar toekomst en haar vrijheid op het spel staan. Ze schakelt de hulp in van beveiligingsexpert Sean Rogan en samen achterhalen ze een chatroomgroep die niet alleen op internet opereert. Maar iemand heeft Lucy en Sean in de gaten: een genadeloze stalker die zijn oog op Lucy heeft laten vallen. De enige manier om aan hem te ontsnappen, zou wel eens een gevecht op leven en dood kunnen zijn…

Mijn mening

‘Tot de dood ons scheidt’ van Allison Brennan is een thriller met een intrigerende achterflap. De spanningsboog is niet heel hoog, maar er zitten wel een paar momenten in waarbij je gewoon door moet lezen omdat het toch wel intrigeerd.

Ondanks dat er niet echt een spanningsboog in zit, boeide het verhaal me van begin tot eind. Het raakte me, ook omdat Lucy zo bizar sterk is en ik me niet voor kon stellen dat ze zo sterk is. ‘Tot de dood ons scheidt’ raakte me, omdat ik bewondering voor Lucy had hoe ze met de situaties waarin ze terecht komt, omgaat. Ik zou echt niet weten wat ik zou doen als ik haar was.

Ik vond het verhaal boeiend en het einde was echt wel even spannend. Toch had er van mij wel wat meer spanning in mogen zitten. ‘Tot de dood ons scheidt’ is knap opgebouwd, bewonderenswaardig en het feit dat er een flinke dosis romantiek in zit, was voor mij nog een pluspunt.

Eindoordeel

‘Tot de dood ons scheidt’ van Allison Brennan is een heerlijke thriller waarbij de hoofdpersoon zeer bewonderenswaardig is. Daarnaast wordt een flinke dosis romantiek gecombineerd met een spannend verhaal en dat is wat mij betreft een goed recept voor een fijn boek.

Specificaties

Tot de dood ons scheidt by Allison Brennan
Translator: Jan Smit
Published by De Fontein
Genres: Thriller
Pages: 400
ISBN: 9789026138645

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_57669d2294f67_selected-products” products=”9200000057111533,9200000057360963″ name=”tot de dood ons scheidt” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *