Detox je huid – Adina Grigore

9200000051724508

Droge of vette huid, puistjes en onzuiverheden, rimpels…

Veel vrouwen zijn op zoek naar de heilige graal wat betreft huidverzorgingsproducten, want we willen niets liever dan een zuivere, egale huid. We smeren ons vol met producten en geloven in elk nieuw wondermiddel dat op de markt komt. Adina Grigore laat in Detox je huid zien dat je veel meer bereikt door te kijken en te luisteren naar je huid.

Hoe dan?
• Eet gezond, drink veel water, slaap voldoende. • Laat je huid afkicken van alle producten die je gebruikt. • Maak je eigen huidverzorgingsproducten; gewoon met ingrediënten uit je keuken.

Zo leer je je huid te voeden, niet alleen vanbinnen, maar óók vanbuiten.

Mijn mening

‘Detox je huid’ van Adina Grigore is een informatief, interessant maar ook heel grappig boek over beautyproducten en wat deze met je huid doen. Adina Grigore wisselt wetenschappelijk onderzoek, informatie en handige tips op zo’n manier af dat het ook gewoon een heel leuk boek is om te lezen.

Je leert over wat voeding en sporten met je huid doet, maar ook alle fabels van de beauty-industrie. Heb je wel al die producten nodig om er goed uit te zien? De informatie is op momenten behoorlijk confronterend en dan merk je pas wat een invloed die beauty-industrie heeft. Ik ben in ieder geval een stuk minder producten gaan gebruiken, ik wil alleen nog afkicken van mijn make up. De producten die ik nu in huis heb, ga ik zeker opmaken, maar daarna ga ik eens goed kijken wat ik nou echt nodig heb en experimenteren met natuurlijkere producten. Ik merk sowieso dat het gebruik van kokosolie als nachtcreme echt wonderen voor mijn huid doen.

Daarnaast heeft Adina Grigore ook een flinke hoeveelheid ‘Do it yourself’-recepten voor beautyproducten en geeft ze je tips hoe je kunt afkicken van al je beautyproducten. De recepten zijn echt makkelijk te maken en ondanks dat ik een aantal ervan al wel kende, vond ik het zeker een leerzaam boek.

Eindoordeel

Ben je op zoek naar een boek over beauty dat je informeert en tips geeft, dan is ‘Detox je huid’ van Adina Grigore echt een aanrader.

Specificaties

Detox je huid by Adina Grigore
Translator: Libby Vander Ploeg
Published by Lev.
Genres: Gezondheid
Pages: 256
ISBN: 9789400507234

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_57624f06a7864_selected-products” products=”9200000051724508,9200000058384663″ name=”detox je huid” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *