Dear diary #15

Dear diary 15

Afgelopen week was zo leuk! Ik ging shoppen (twee keer maar liefst), ik had een leuk gesprek en een heel leuk interview!

Geshopt

Zaterdag gingen we naar Bataviastad zoals je in mijn shoplog al hebt kunnen lezen. Ik heb genoten maar vond het wel jammer dat we niet zo heel veel koopjes hebben kunnen scoren. Shoppen heb ik ook in Amsterdam gedaan, daar was ik voor een dagje. Natuurlijk ging ik naar de Waterstone’s waar een hele aardige dame me alle boeken van de thrillerafdeling wilde laten kopen ;) Ik ging naar huis met drie boeken en twee tijdschriften. Maar ik ging ook naar de Kiko (waar de verkoopsters een stuk minder aardig waren, laten we het maar houden op dat ze hun dag niet hadden..) om make up te kopen. Want naast boeken is make up wel mijn andere verslaving hoor. Ik kocht twee nagellakjes en een lippenstift.

Geinterviewd

Waar ik woensdag eigenlijk voor in Amsterdam was, was een interview met M.J. Arlidge. Ik was best een beetje nerveus, want het was mijn eerste interview, maar het ging goed. Het uurtje was zo voorbij en ik vond het echt onwijs leuk om te doen. Ik wil dit echt meer doen. Oh en het interview komt maandag online.

Gebadderd

Jaaaaaa nog een hoogtepunt van deze week (hahaha). Na weken alleen te kunnen douchen, ben ik afgelopen weekend voor het eerst sinds tijden weer in bad geweest. Ik had nog een Lush bruisbal (de Avobath, oooh wat is die heerlijk!) en een fijne thriller en wilde eigenlijk uren in bad liggen. Wat was dat lekker.

Gelezen

Ik had een beetje een leesdip, maar dat lag echt niet aan de boeken. Ik las ‘Pluk een roos’, ‘Blue Curacao’, ‘Calendar girl #1 – januari’ en ‘Verliefd en verloren’. Ik ben nog in ‘The name of the wind’, ‘After the red rain’ en ‘In de voetsporen van de heldin’ bezig (ja, drie boeken tegelijk!).

Komende week

Komende week wordt druk. Ik moet veel werken (ik heb uren erbij gekregen, yay!), maar ga ook leuke dingen doen. Vrijdag komt eindelijk de stukadoor om het gat in de badkamer te dichten, zaterdag ga ik uit eten met mijn schoonfamilie, zondag ga ik shoppen met mijn liefste vriendin en hopelijk hou ik ergens nog tijd over om te lezen ;)

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *