Shoplog Bataviastad Juni 2016

Shoplog Bataviastad

Afgelopen weekend was er een VIP-weekend in Bataviastad voor houders van ICS-creditcards. Je kreeg, als je met je creditcard betaalde, bij sommige winkels 10-20% korting. Een goed excuus om even te gaan kijken. Ik vond de prijzen eerlijk gezegd best tegenvallen en je kreeg niet bij alle winkels korting. Toch heb ik wat mooie koopjes kunnen scoren! Kijk je mee?

Michael Kors wallet

Ik ben gek op de tassen van Michael Kors, maar moet zeggen dat ik bij de Outlet niet echt iets zag waar ik verliefd op werd. Maar, waar ik wel tegen aan liep en ik wil eens wilde proberen was deze pasjeshouder. Er passen 6 pasjes in (tenminste, dat zit er nu bij mij in), aan de ene kant drie en aan de andere kant drie en in het midden passen mijn visite kaartjes er ook nog in. Deze was in de sale en was €19.

Nike shirt

Toen ik een aantal jaar geleden in Maasmechelen was kocht ik wat Nike shirts en die draag ik eigenlijk nu nog steeds. Ik pas in maat XL qua shirts, dus ik was benieuwd wat ze deze keer hadden. Ik kocht dit shirt, wat een beetje een cropped top is, maar met een hempje eronder is het heerlijk om in te sporten. Deze was €14.

Nike hemd

Daarnaast kocht ik ook dit hemd, dit is echt ideaal om te dragen tijdens het hardlopen in de zomer. Deze was €15.

Adidas sneakers

Ik was op zoek naar een nieuw paar sneakers en vond bij Adidas deze beauty’s. Ik ben er echt helemaal verliefd op en kan niet wachten tot ik ze aan kan doen. Deze waren €49,90 maar door de korting die ik kreeg kostte ze uiteindelijk €39,50. Prima prijsje dus voor nieuwe sneakers.

Sissy boy scarf

Ik heb al zoveel leuke dingen van de Sissy boy gezien, ik was dan ook verheugd dat ze een winkel in Bataviastad hebben zitten. Ik kon helaas niet echt iets leuks vinden, behalve deze sjaal. Deze lag bij de B-keuzes, wat houdt in dat er een klein gaatje in zit. Maar omdat ik de sjaal op een bepaalde manier draag, zie je het niet, gelukkig.

Sissy boy scarf detail

Kijk dan hoe schattig die vosjes zijn!!! De sjaal kostte €5.

Zo, dat waren mijn aankopen van afgelopen weekend in Bataviastad. Als je er in de buurt woont is het wel leuk om een keer naartoe te gaan, maar ik weet niet of ik er echt vaak naartoe zal gaan. De volgende keer gaan we weer eens een keer naar Maasmechelen!

Heb jij nog tips voor outlets waar we naartoe kunnen?

2 thoughts on “Shoplog Bataviastad Juni 2016

  1. Wat een ontzettende leuke koopjes. De pasjes houder lijkt mij ideaal, ik heb nu een pasjes houder voor mijn OV chipkaarten van Paperchase maar dit ziet er echt geweldig uit. En de sjaal met de vosjes. SO CUTE <3

    1. Ik heb ook nog een pasjeshouder van Paperchase, deze gebruik ik gewoon als portemonnee. Echt die sjaal kocht ik alleen voor die vosjes <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *