Week- en dagplanner Team Confetti

Planners Team Confetti

Ik schreef er al over in mijn favorieten van mei, de planners van Team Confetti. Ik ben er echt weg van en gebruik ze in combinatie met mijn bullet journal (hierover volgt zondag een blog!).

IMG_20160526_181900

Zo kreeg ik de planners binnen, eentje ingepakt in een mooi zakje, de ander in een doorzichtig plastic zakje met, hoe kan het ook anders, een beetje confetti erin. Wat een kadootje om open te maken!

Weekplanner Team Confetti

Dit is de weekplanner, met 50 vellen. Zo kun je er, als je nog twee weken op vakantie gaat, een jaar mee doen. Daar is echt goed over nagedacht. Het papier is zo heerlijk dik, je kunt er met Stabilo fineliners (of de goedkope van de Hema) goed op schrijven, zonder dat het doordrukt op de volgende pagina. Er is genoeg ruimte voor al je to do’s, zodat je een goed overzicht hebt wat je de komende week allemaal moet doen.

Weekplanner Team Confetti ingevuld

Dit is een ingevulde weekplanner. Zoals je ziet heb ik het deze week behoorlijk rustig, maar toch kan ik een mooi overzicht van de week zien. Je kunt per dag aangeven wat je echt moet doen (de top drie priorities). Het enige wat ik miste was een vakje waar ik de datum in kan vullen én een vakje voor afspraken. Die heb ik nu maar bij de email/phone neergezet.

Dagplanner Team Confetti

Dan de dagplanner. Daar heb je natuurlijk wat meer ruimte om alles op te schrijven. Het papier is hetzelfde als die van de weekplanner en daar wordt een plannernerd als ik erg blij van. Je hebt bij de dagplanner meer opties, waaronder dat datumvakje en een vakje voor je afspraken.

Dagplanner Team Confetti ingevuld

Hier zie je een voorbeeld van hoe ik de dagplanner heb ingevuld. Ik heb genoeg ruimte voor al mijn to do’s, afspraken en andere belangrijke dingen. Ik moet wel zeggen dat ik steeds vergeet om mijn glazen water bij te houden, maar dat is iets waar ik meer op wil letten.

Hoewel de planners niet helemaal bij mijn wensen aansluiten, vind ik dat Olga van Team Confetti echt onwijs leuke planners heeft ontworpen en ook goed heeft nagedacht over de wensen van de meeste mensen. Het papier is echt geweldig en dat is voor mij echt een heel groot pluspunt.

De dagplanner kost €7,95 en de weekplanner kost €11,95, deze prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland (nog zo’n pluspunt!). Je kunt de winkel van Team Confetti hier vinden, waar je ook de unicorn stickers kunt bestellen. Neem vooral ook een kijkje op het blog van Olga, waar ze DIY’s, filmtips en andere leuke dingen deelt.

2 thoughts on “Week- en dagplanner Team Confetti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *