Favorieten mei 2016

Favorieten mei 2016

De laatste dag van mei, dus ik laat je mijn favorieten van afgelopen maand zien. Ik ben blij dat mei voorbij is, want die stond eigenlijk voor een groot deel in het teken van de lekkage. Die is nu verholpen en als het goed is komen ze deze week om het gat in de muur te stucen en opnieuw te betegelen. Wat een gedoe en dat leverde me een hoop stress op. Maar goed, daar gaat deze blog niet over, want het gaat over de leuke dingen van mei!

Laptop

Tja, het zal je niet verbazen dat ik deze als eerste noem. Het is echt mijn kindje, mijn verslaving en beste aankoop ooit. Nee, dat niet maar ik ben er echt zo blij mee. De laptop is 13,3″, heeft Bang & Olufsen boxen (DAT GELUID!) en een hele goede batterij. Bloggen is nog nooit zo leuk geweest, want de laptop (een HP Envy) heeft ook een mat scherm, ik kan dus heerlijk op mijn balkon in de zon bloggen. Ideaal dus!

Nagellak

Kruidvat had een tijd terug een 1+1 gratis actie op de nagellak. Wat kun je dan beter dan twee Essie nagellakjes kopen? Ik kocht deze fijne zomerse kleurtjes en ben echt verliefd. Ik draag eigenlijk niets anders meer, Essie is echt een van mijn favoriete nagellakmerken.

Eten

Er zijn dagen dat ik leef van maaltijd tot maaltijd. Ik kan me echt dagen verheugen op een bepaalde maaltijd en ook nog dagen terugkijken op een heerlijke maaltijd. Ik ging halverwege mei uit eten bij het Griekse restaurant Apollo in Kijkduin (op de boulevard!) en oh man, wat was dat heerlijk zeg. Bijna net zo lekker als in Griekenland. De service was ook heel goed, dus als je daar in de buurt bent moet je daar echt gaan eten.

Verder ben ik echt verslaafd aan de honing cashewnoten van de Lidl. Het zal niet heel gezond zijn (oh al die suikers!), dus ik probeer ze niet al te vaak te eten, maar yummmm, zo heerlijk.

Beauty

Ik draag niet elke dag make up en merk ook dat mijn huid het niet altijd prettig vind als ik de hele dag make up draag. Maar de nieuwe beautylijn van de Lidl is echt heerlijk. De BB cream is niet te dekkend, maar eigenlijk precies goed en ik krijg er geen puistjes van. Ik meng ‘m vaak met mijn foundation als ik meer dekking wil, maar ik heb eindelijk weer een BB cream gevonden die gewoon fijn is én niet te duur (hoewel ik je niet kan vertellen hoe duur ie is, ik heb het bonnetje helaas al weggegooid).

Plannen

Ik kocht vorig weekend de week- en dagplanner bij de webshop van ‘Team Confetti‘. Olga heeft echt een leuke blog en verstuurt haar artikelen zonder verzendkosten. Toen ze een actie had waarbij je de Unicorn stickers gratis kreeg bij 2 artikelen, bestelde ik de planners eindelijk. Wat een fijne blokken zeg. Het papier is dik en de planners zijn ongedateerd en kun je dus elke dag en elke week gebruiken wanneer je maar wilt. Ideaal.

Zo, dat waren mijn favorieten van de afgelopen maand. Waar heb jij van genoten deze maand?

2 thoughts on “Favorieten mei 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *