Dear diary #14

Dear diary 14

Ik ben een slechte blogger geweest, want ik heb maar twee foto’s gemaakt de afgelopen week. Nou moet ik zeggen dat ik niet heel veel gedaan heb, dus waarschijnlijk komt het daardoor.

Gelezen

Ik las dan wel weer redelijk wat: ‘Detox je huid’, over wat gezond eten met je huid doet, maar ook wat voor rotzooi je in de badkamer hebt staan. ‘Toen ik eindelijk durfde’, het debuut van Chantal Straver over hoe ze haar leven omgooide om haar dromen te bereiken. ‘Me before you’, de roman waarover ik zoveel gehoord heb. Ja, ik heb tranen met tuiten gehuild. En als laatste ‘De Lincoln mythe’, een boek waarvoor ik mee doe aan de blogtour, die in de week van 13 juni plaatsvind.

Gekeken

Naast onze standaard series (zoals Game of Thrones), keek ik ook de allerlaatste aflevering van Castle en heb heel hard zitten huilen. Castle was wel echt een van mijn favoriete series ooit. Ja echt. Zaterdagavond is wel echt een beetje ons filmavondje geworden en deze week keken we ‘The Forrest’, met Natalie Dormer (die je misschien kent uit GoT). Niet echt heel griezelig, maar er zaten wel een paar schrikmomenten in. De film deed een beetje denken aan ‘The Ring’.

Gebruikt

Ik ben echt geobsedeerd door mijn nieuwe laptop, de HP Envy, inclusief Bang & Olufsen boxen. Echt, dat geluid is echt zo heerlijk door die boxen en de batterij gaat echt heel lang mee (gemiddeld zo’n 7-9 uur!). Een hele goeie aankoop dus!

Geluisterd

Ja echt, op repeat luister ik naar Justin Timberlake’s nieuwe single ‘Can’t stop the feeling’. De clip doet me wel een beetje denken aan ‘Happy’ van Pharrell, maar who cares. Dit wordt echt het zomernummer van 2016.

Verder deze week is eindelijk de loodgieter bezig om de lekkage op te lossen. Ik zit daarom twee dagen aan huis gekluisterd. Als ik dit schrijf (woensdagochtend) zijn ze bezig om bij de benedenbuurman de muur eruit te hakken en hopelijk hoeven ze bij ons niet te hakken *fingers crossed* en kan ik het weekend heerlijk genieten van een spa-weekend en kan ik weer in bad.

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *