Dear diary #13

dear diary 13

De afgelopen twee weken had ik vakantie. Dat betekende voor mij heel veel lezen en een poging doen om uit te rusten.

Gelezen

Ik las best veel. Het begon met de Blossom Books readathon die van 5 tot en met 8 mei duurde, daarin las ik 4 boeken. De rest van de maand las ik ‘De vlinder en de storm’, ‘De vier stadia van verval’, ‘Schaduwvechters’, ‘Zwarte veren’, ‘Nachtvlinder’ en ‘Gevallen’. Bizar veel thrillers deze maand eigenlijk. En nu ben ik bezig in ‘Een andere waarheid’ van Lucie Whitehouse, waar ik echt niet mee op wil houden. Wat een goed boek tot nu toe!

Gedaan

Eigenlijk hebben we niet veel gedaan, door alle stress van de lekkage kon ik moeilijk mijn gedachten verzetten. We gingen wel naar Avonturia De Vogelkelder en de Japanse tuin en we gingen met mijn ouders uit eten.

Gekocht

Oooh wat een beauty. Ik kocht van mijn vakantiegeld een nieuwe laptop, namelijk de HP Envy. Eentje met een 13 inch scherm (in plaats van een 15,6 die ik had). Wel even wennen, maar wat is ie mooi en snel! Ik ben helemaal happy!

Gebakken

Vakantie betekende ook dat ik wat meer tijd had om te bakken. Ik maakte energieballetjes en gezonde brownies uit het boek ‘De hippe vegetarier’, waarvan de recensie morgen online komt. Beiden waren heel goed geslaagd en superlekker.

Deze week moet ik weer aan het werk, maar zo druk als voor mijn vakantie zal het waarschijnlijk niet meer worden. Verder heb ik nog geen plannen, behalve dan veel lezen, wat gezonder eten en weer het sporten oppakken.

Hoe was jouw week?

3 thoughts on “Dear diary #13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *