Dear diary #12

Dear diary #12

Afgelopen week was weer een rare week. Ik maakte mijn grote klus af, had geen rust in mijn kont omdat ik vrij was en las onwijs veel.

Gelezen

Afgelopen weekend las ik ‘Nachtschade’ van Karin Slaughter al uit en begon ik in ‘Als de rododendron bloeit’ van Santa Montefiore. En toen begon de Blossom Books Readathon. Van donderdag 5 mei tot en met zondag 8 mei lees je zoveel mogelijk. Nou dat deed ik hoor. Ik las donderdag ‘Als de rododendron bloeit uit’, begon in ‘Zeezicht’ en las ook die donderdag uit. Daarna begon ik in ‘Dansen in de Hemel’ van Michael Pilarczyk, die las ik vrijdag uit. Dat ging bizar snel.

Gekocht/gekregen

Ik bracht vrijdag een bezoekje aan de kringloop en kon het niet laten om ook nog even bij de boeken te kijken. Oeps! Ik nam 5 boeken voor €5,90 mee. En ik kreeg ‘Detox je huid’ van Lev. naar aanleiding van een hele snele reactie op Twitter. Niet op de foto, maar ik kocht nog meer boeken deze week, dat bedenk ik me dus tijdens het schrijven van deze blogpost. Ik kocht drie boeken via collega-boekblogger Liz en nog twee boeken bij de Kruidvat. Oeps!

Geknuffeld

Mijn tante was een nachtje in Den Haag en ze nam haar hondje Bikkel mee. Normaal hou ik niet zo van honden, maar voor Bikkel maak ik een uitzondering. Wat een lief beestje

Geluisterd

Ik ging dinsdagavond na een dag werken en met pijnstillers op (ik had rugpijn) naar Paagman, om een van mijn favoriete Nederlandse auteurs te ontmoeten: Carina van Leeuwen. Ze presenteerde haar nieuwste boek ‘Nachtvlinder’ en gaf een korte masterclass. Wat kan die vrouw heerlijk gepassioneerd vertellen over haar beroep.

Gegeten

Deze week ben ik recepten uit het boek ‘De hippe vegetarier’ aan het testen. Ik maakte de energieballetjes en die waren echt heerlijk. Het boek is sowieso een aanrader, want het is gevuld met heerlijke, makkelijke recepten. Mijn recensie komt snel online.

Verder heb ik niet veel gedaan, ik probeer nu even te genieten van een weekje vrij. Het weer zit in ieder geval mee!

Hoe was jouw week?

ps. Doe je al mee met mijn winactie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *