Maestra – L.S. Hilton + winactie (afgelopen)

IMG_20160421_133634

Judith Rashleigh werkt overdag als assistent in een gerenommeerd Londens veilinghuis en om rond te kunnen komen is ze ’s nachts hostess in een chique club in de West End-buurt. Als ze een vervalsing ontdekt, wordt ze bij het veilinghuis ontslagen en vlucht ze met een welwillende en rijke klant van de nachtclub naar de Franse Rivièra. Als ze daar, zich lavend tussen de rich and famous, op de fraudezaak stuit die haar uit Londen heeft doen vluchten, zint ze op zoete wraak…

Mijn mening

Het persbericht van ‘Maestra’ was veelbelovend, er werd gesproken over een ‘zinderende thriller’ en ‘een psychologische thriller’, mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Het was geen van tweeen. Ik vond het ten eerste niet een thriller, want de thrillerachtige elementen vond ik erin gekwakt zodat het een thriller genoemd mag worden. Waar ik moeite mee had was de plaatsing van die elementen, want ik vond ze slecht passen.

De hoofdpersoon is iemand waar ik totaal geen band mee kreeg, naarmate het boek vorderde ging ik me eigenlijk steeds meer aan haar ergeren. Ik vond haar een op geldbeluste bitch, om het maar even zo te zeggen.

Ik had gehoopt dat ze L.S. Hilton meer van de kunstwereld zou laten zien, maar ook daar stelde ze me in teleur. Tja, het gaat over een fraudezaak, maar die vond ik eigenlijk niet de show stelen in het boek. L.S. Hilton had dit zoveel beter uit kunnen werken, want er zit wel potentie in het verhaal. Ik vond alleen dat de elementen die potentie hadden, om zeep zijn geholpen door de expliciete sexscenes. Het voegde voor mij niet veel toe, die sexscenes.

Misschien ben ik te preuts of had ik echt een thriller verwacht, teleurgesteld was ik wel na het lezen van ‘Maestra’. Ik vond het vooral jammer dat die potentie er was, het had zo’n goed verhaal kunnen zijn. Wat ik me wel kan voorstellen dat als je geen thriller verwacht, het misschien wel een goed boek kunt vinden.

Eindoordeel

‘Maestra’ van L.S. Hilton is wat mij betreft geen thriller, daarvoor miste ik de spanning gedurende het boek. De potentie van het verhaal is er, maar die wordt niet waargemaakt.

Winactie

De winactie is inmiddels afgelopen. De winnaar is bekend, dit is Tamara. Gefeliciteerd! Ik heb je een mail gestuurd en je hebt tot en met zondag 15 mei 2016 20.00 uur om daarop te reageren.

Specificaties

Maestra by L.S. Hilton
Translator: Yolande Ligterink
Published by The House of Books
Genres: Thriller
Pages: 320
ISBN: 9789044348989

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_572a4d06d4437_selected-products” products=”9200000053531021,9200000057623911″ name=”maestra” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

5 thoughts on “Maestra – L.S. Hilton + winactie (afgelopen)

 1. Mijn beste boeken tip is als je van thrillers houd de boeken. Van Judith visser vooral Zeemansbruid! Heb alle stappen gedaan!

 2. Toffe winactie! Ik ben heel benieuwd naar dit boek! Ik volg op Bloglovin’, FB (Tamara Mara Großmaul) en Twitter (@paramara1982) en heb getweet.
  Mijn beste boekentip? Waarschijnlijk de thrillers van Jonathan Kellerman over Alex Delawere. Of toch de Pendergast reeks van Preston & Child. Dat is nog lastig, om te kiezen. ;)

 3. Ik doe graag mee!
  Mijn boekentip is heel cliché the fault in our stars, mocht je deze al gelezen hebben zijn boeken van tess gerritsen ook heel tof!
  Ik heb alle stappen gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter; zowiezo_

  liefs, Zoë

 4. Ik loot graag mee, ik volg je blog en facebook waar ik ook heb geliked en gedeeld. Mijn boekentips zijn alle boeken van Stephen King en Dan Brown. Misschien wat afgezaagd maar dat zijn mijn favoriete auteurs.

 5. Oei, mijn boekentip… Ik heb zoveel tips! Ehmmm ik heb onlangs: in seizoenen ban Judith visser gelezen. Dat is toch wel een echte aanrader.
  Ik volg je op Facebook onder mijn eigen naam. Op bloglovin Marcella872
  En twitter : MarsOfzo. Daar zal ik ook deze actie delen!
  Ondanks je wat mindere recensie ben ik toch nieuwsgierig naar het boek haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *