Favorieten april 2016

26142864594_6f640d6fda_o

De maand is weer voorbij en wat was april een rotmaand zeg. Nou ja, niet echt de hele maand, want het begon goed. Ik werkte heel veel, wat fijn is want in de zomer is er geen werk. De laatste week was echt een rotweek, we kregen vervelend nieuws over een vriend van ons te horen, we hadden een lekkage en de boiler van de benedenbuurman ontplofte. Daarom had ik helemaal zin om terug te kijken naar wat wel leuk was!

Favoriete boek

Tja, ik kreeg er nog net geen nachtmerries van, maar wat vond ik het creepy. ‘Hex‘ van Thomas Olde Heuvelt. Ik krijg er nog de kriebels van.

Favoriete douchegel

Ik kocht in Duitsland twee flessen Treacle moon, een grote en een kleintje, en OMG wat is de apple pie heerlijk. Ik wil ‘m nog net niet opeten onder de douche, maar dit is echt een favoriet zeg.

Favoriete nagellak

Ook in Duitsland gekocht, maar volgens mij kun je de Essence ‘colour & care’ ook in Nederland kopen. Het is een heel licht baby roze kleurtje wat je nagels ook nog eens verzorgd. De grijsachtige paarse kleur van P2 is niet helemaal een lentekleurtje, maar oh wat hou ik van de P2 nagellak. Ik kan ze allemaal wel meenemen elke keer als ik in Duitsland ben.

Favoriete gebeurtenis

Tja, moet ik daar nog iets over zeggen? Op de radio komen natuurlijk, hoewel mijn ontmoeting met Astrid Harrewijn ook echt zo leuk was. Op de radio zijn was iets wat ik nog nooit had gedaan en waar ik veel van heb geleerd. Wat zou ik dat graag vaker willen doen en zo mensen met het leesvirus aansteken!

Favoriete accessoire

Ik heb een grote transcriptieklus mogen doen de afgelopen weken en daar heb ik een goede koptelefoon voor nodig. Vaak zitten koptelefoons niet lekker als je een bril hebt, maar deze (gaming)koptelefoon van mijn dude zit echt heerlijk. De koptelefoon sluit zo goed af dat je eigenlijk bijna niets van buitenaf hoort. Ideaal voor gamen en transcriberen dus ;)

Favoriete woonaccessoire

Cactussen zijn mijn nieuwe favo woonaccessoire, Jamie blijft er tenminste vanaf en dus ben ik van plan ons huis helemaal vol te zetten met deze stekelige vriendjes. Deze vetplantjes zijn dan wel niet echt, maar ze zien er zo schattig uit. Action is wat dat betreft echt mijn laatste nieuwe verslaving, ze hebben daar zulke toffe (en goedkope) woonaccessoires!

Wat zijn jouw favorieten van deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *