Dear diary #11

Dear diary #11

Mijn afgelopen week bestond uit eten en lezen, en een groot deel gestress. Lees je mee?

Gegeten

Woensdag ging ik naar de lezing van Mieke Kosters, waar je misschien al over hebt gelezen. De bibliotheek zit tegenover de Markthal in Rotterdam, dus daar moest ik natuurlijk even naartoe. Op zich vond ik het wel leuk om eens een keer te kijken (de macarons waren wel echt heerlijk), maar niet om elke week langs te gaan. Alles is zooo duur daar!

We aten bij Elliniko en OMG, wat was dat ongelooflijk heerlijk. Ik ben een aantal jaar geleden naar Kos geweest en het eten bij Elliniko smaakte precies als op Kos. Zo lekker en dus echt een aanrader. De porties waren ook precies genoeg.

Gestresst

Zaterdag begon heel leuk, ik ging in mijn eentje de stad in, om even te winkelen maar ook om naar Van Stockum te gaan, want daar was Astrid Harrewijn, om haar boeken te signeren. Het was heel leuk om even met haar te kletsen en ik ben nu alleen nog maar nieuwsgieriger geworden naar het vervolg op ‘Drie vrienden, een huis (en een klusjesman)‘.

Toen ik thuiskwam, kwam onze benedenbuurman langs. Hij had lekkage en dat komt van ons vandaan (hoogstwaarschijnlijk). Het is een hoop geregel omdat we in een flat wonen. Als je dit leest, dan weet ik waarschijnlijk meer, maar ja, ik ben een doemdenker, dus ik ben behoorlijk gestresst!

Gelezen

Ik had een leesmarathon afgelopen weekend, ik heb zowaar vijf boeken gelezen. Oké, vier ervan waren meer korte verhalen, maar goed, mijn Goodreads telt ze wel mee als boeken, dus ik vind het prima. Het was heerlijk om mijn gedachten even te verzetten! Ik had zondag wel het gevoel alsof ik spijbelde, mijn dude was aan het werk en ik had ook het idee dat ik moest werken. Maar het was zondag! Gek is dat, dat je je zo voelt.

De rest van de week heb ik me proberen te ontspannen, heb ik gewerkt en veel gelezen. Nu is het afwachten op wat de loodgieter zegt.

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *