Mijn favoriete YouTubers

Favo youtubers

Ik ben gek op YouTube en hou ervan om mijn dag te beginnen met een vlog. In de loop der tijd is mijn smaak veranderd en ben ik steeds andere YouTubers gaan kijken. Inmiddels zijn er zoveel vloggers bijgekomen en is de kwaliteit van vlogs ook bizar gestegen, tot op het punt dat het bijna mini-films zijn. Ik deel vandaag een paar van mijn favoriete YouTubers!

BonColor

Ik ben nog maar net fan van Bonnie (aka Boncolor), maar ik heb in korte tijd al haar vlogs gekeken. Haar timelapses zijn leuk, haar muziekjes zijn lief, ik vind Nick ook zo leuk en het voelt af en toe of ze een vriendin van me is. Zij is de reden dat ik een keer naar Rotterdam wil en dan bij Rodi wil gaan eten. DIE HAMBURGERS. OMG.

Dit was Domien

Domien Verschuuren ken je misschien wel als DJ bij 3fm, maar hij vlogt sinds een aantal weken ook. Hij heeft geen dagelijkse vlogs, maar wel weekvlogs waarin hij niet alleen een kijkje achter de schermen bij 3FM geeft, maar ook in zijn dj-leven. Zijn vlogs zijn vooral lekker ge-edit en ik ben gek op zijn humor.

The Michalaks

Ik heb niet zo heel veel met kinderen, maar voor Grayson maak ik een uitzondering. Daarnaast hebben Hannah en Stef echt een geweldig cynisch gevoel voor humor en laten ze niet alleen de ups maar ook de downs in hun leven zien. De manier waarop ze filmen, man oh man, er zitten soms zulke heerlijke Londen-shots in dat ik het gevoel heb dat ik weer even terug ben in Londen. Stef heeft veel moeite gedaan om een drone-diploma te halen en ik ben blij toe. Die drone shots zijn echt om te kwijlen.

Casey Neistat

Dit is echt de God van de vlogs. Tegen hem kan volgens mij echt niemand op. Je kunt zien dat Casey een filmmaker is, want hij maakt echt een kleine film van zijn vlogs. Zijn drone shots en timelapses zijn zo ontzettend mooi en als je zijn vlogs kijkt, valt echt bijna elke andere vlogger in het niet. Hij kan daarnaast echt genieten van hele toffe dingen en zijn mailtime serie is echt heel grappig.

Heb jij nog tips voor leuke YouTubers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *