Dear diary #10

Dear diary #10

Het was afgelopen week wel echt de meest bizarre week ooit ongeveer. Ik was twee keer op de radio, werkte heel veel en genoot van een rustig weekend. Lees je mee?

Gesproken

Zoals je afgelopen zaterdag al kon lezen, ben ik twee keer op de radio geweest om te praten over boeken en mijn blog. Wat was dat spannend, maar ook heel leuk! Ik kijk er nog steeds met veel plezier op terug en hoop natuurlijk dat er luisteraars zijn die naar aanleiding van mijn interview een boek hebben opgepakt!

Gelezen

Na het praten over boeken, had ik echt zin om weer te gaan lezen. Ik heb het weekend dan ook heerlijk doorgebracht met een boek (nou ja, twee dan!). Ik las ‘Albert moet naar huis’, over een alligator die naar huis gebracht moet worden, ‘Hex’ van Thomas Olde Heuvelt, een heerlijk griezelboek en ‘The little bookshop on the Seine’, een heerlijke chicklit over een boekhandel waar ik graag zou willen werken. Ik heb de zin om te lezen weer helemaal te pakken.

Gesport

Het hardlopen staat, door het vele werken, even op een laag pitje, maar ik heb maandag wel heerlijk even een half uurtje in de zon gewandeld. Wat genoot ik van de mooie bomen die in bloei staan! Het leek wel confetti op de grond, heerlijk zeg! Ik kan niet wachten op meer zonnige dagen.

Verder gaat het sporten in de sportschool wat traag. Ik kan merken dat ik veel aan het werk ben en dat dat dus veel energie vraagt. Ik doe het daarom dus ook wat rustiger aan, maar ik ben wel gegaan! Dat is volgens mij nog steeds het belangrijkste.

Je kunt trouwens nog steeds meedoen met mijn winactie, waarbij je twee vrijkaartjes kunt winnen voor de lezing van Mieke Kosters in de bibliotheek Rotterdam. Doe jij al mee?

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *