Een paar ongewone dagen in het leven van een boekblogger

IMG_20160407_170700

De afgelopen dagen waren zo raar dat ik gewoon even behoefte had om er een blog over te schrijven. Geen ego-tripperij, geloof me, maar ik wil het gewoon delen omdat ik het zo leuk en spannend vond.

Het begon vorige week dinsdag met een mailtje van de redactie van het programma ‘Debby en haar mannen’ op Radio West. Ze hadden mijn blog gelezen en wilden me graag in de uitzending hebben. Mijn reactie toen ik dat mailtje zag? OMGWTFISDITEENVROEGE1APRILGRAP????

Maar nee, het was geen 1 april grap. Donderdag mocht ik in de uitzending komen praten over boeken en mijn blog. Ik had mijn trouwe chauffeur vader bij me en we kwamen om 11.30 uur bij de studio aan. We werden heel gastvrij ontvangen en mochten in de kantine plaatsnemen. Daar bleven we uiteindelijk tot iets van 12.05 uur zitten wachten en toen mocht ik de studio in! Ik was best wel zenuwachtig (en dat kon ik ook echt later aan mijn stem horen!), maar toen Debby en Ed zich voorstelde en we even zaten te kletsen, was ik al vrij snel op mijn gemak.

Als je het leuk vind, kun je de hele uitzending hier beluisteren, ik zit vanaf ongeveer 12.10 uur in de uitzending. Na de uitzending gingen we weer naar huis en ik zat echt nog flink na te spazzen in de auto. ’s Middags moest ik nog even werken en ’s avonds naar de sportschool.

Tja en toen kwam ik terug van de sportschool en toen had ik een hoop gemiste oproepen, Den Haag FM had me gehoord op Radio West en wilde me in hun ochtendprogramma! WAT THE WHAT? Ja tuurlijk vind ik dat leuk, maar pfff om 8.10 uur is wel vroeg!

Vrijdagochtend was ik gelukkig op tijd op om wakker en adrem te zijn voor de uitzending van Justin Verkijk. Ook dat interview is terug te luisteren, hier, ik zit om 8.10 uur in de uitzending. Dat was een leuk gesprek, een beetje dezelfde vragen als bij Radio West, maar he, ik mag over boeken kletsen, dus ik vind het altijd leuk!

De adrenaline is nu wel even weggezakt en ik kijk terug op twee hele toffe dagen met hele bijzondere ervaringen.

Heb jij geluisterd (of gekeken)? Wat vond je ervan?

2 thoughts on “Een paar ongewone dagen in het leven van een boekblogger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *