Read more #7 + winactie!

Read more

Ik heb deze week een hele speciale read more voor jullie, namelijk een met een winactie! Lees dus vooral eerst alle leuke linkjes die ik verzameld heb en doe dan nog even mee met de winactie. Wat heeft J.K. Rowling veel onderzoek gedaan naar de betekenissen van namen in de Harry Potter boeken. Bizar gewoon.

Met alle nieuwe beroepen die er nu zijn, is het soms lastig om te volgen wat iemand nou precies doet.

Ik hou van notitieboekjes en dit was dan ook heel erg herkenbaar.

Voor de liefhebbers van Prince, hij gaat een memoire schrijven! Het komt pas in 2017 uit, maar dan heb je wat naar uit te kijken.

Dit is voor alle boekenliefhebbers wel herkenbaar, denk ik.

Nog een Harry Potter nieuwtje, maar WHO CARES. DIT. OMG. Mind Blown.

Heb je al het leuks dat ik voor jullie verzameld heb gelezen? Dan is het nu tijd voor de winactie! Ik mag namelijk namens Bibliotheek Rotterdam 1×2 vrijkaartjes weggeven voor de lezing van Mieke Kosters, die je misschien kent van het boek ‘Van XL naar S‘, waar ik een recensie over schreef. Zij komt op woensdagavond 20 april naar Bibliotheek Rotterdam, waar zij die avond verteld over haar geheim van het afvallen met elke dag chocola eten. Je kunt na de lezig haar boek(en) kopen en laten signeren. Ik zal zelf ook aanwezig zijn. Meer informatie over het evenement vind je hier.

Wat moet je doen om die vrijkaartjes voor jou en een vriend(in) te winnen?

  1. Like mijn facebookpagina als je dat nog niet hebt gedaan.
  2. Als je de facebookpagina van de Bibliotheek Rotterdam ook liked ben je altijd op de hoogte van de evenementen (maar dit is niet verplicht).
  3. Laat in de reacties hieronder achter wat jouw favoriete recept is.
  4. Vergeet niet een geldig e-mailadres achter te laten, ik mail je daarop als je gewonnen hebt.

Deze winactie loopt tot en met vrijdag 15 april 2016 20.00 uur. Ik mail de winnaar uiterlijk zaterdag 16 april 2016. Je hebt tot en met maandag 18 april 2016 12.00 uur om terug te mailen, anders kies ik een andere winnaar.

3 thoughts on “Read more #7 + winactie!

  1. Mijn favoriete recept is dat van spaghetti alla carbonara. Daarmee verwent manlief me als ik het druk gehad heb :-)
    Een heel leuke actie, maar ik doe niet mee voor mezelf. Ik zal wel delen op mijn boekenpagina op Facebook.
    Veel succes :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *