Dear diary #9

dear diary #9

Afgelopen week was weer een rare week, we gingen vrijdag naar m’n tante en naar Duitsland en de rest van de week werkte ik veel. Ik heb dus niet heel veel foto’s gemaakt deze week. Kijk je mee naar mijn week? Gekocht

Tja, naar Duitsland gaan zonder iets te kopen, dat lukt natuurlijk niet. Ik kocht de DM (drogist) leeg, ik nam 6 flessen douchegel en flink wat P2 nagellak mee. Daarna gingen we nog naar de supermarkt waar we onze favoriete pasta (Barilla) in de aanbieding kochten en voor de rest salami en chips mee namen.

Zaterdag gingen we het centrum in en kocht ik twee boeken bij de Primera voor €12! Heerlijk als je zulke koopjes tegenkomt.

Geknuffeld

Mijn tante heeft een Jack Russel puppy en daar heb ik natuurlijk heel veel mee geknuffeld en gespeeld in die twee dagen. Ik vond het dan ook jammer om weer naar huis te gaan, maar ja, toen ik thuis op de bank lag, kwam er wel gelijk een knuffelkat bij me liggen. Dat maakte een hoop goed.

Getypt

Tja, ik ben nog steeds heel veel aan het werk, waar ik eerst 0-4 uur in de week werkte, werk ik dat nu per dag. Dat is wel even wennen. Mijn pink is momenteel overbelast en zit ingetaped, behoorlijk onhandig.

Gelezen

Tja, door dat vele werken kwam dat lezen er ook niet echt van. Gisteren had ik zelfs gewoon geen concentratie om in bed te lezen, zo moe was ik. Ik las op de valreep in maart ‘Moderne Romantiek’ van Aziz Ansari uit, begon daarna in ‘Iene Miene Mutte’ (OMG zo spannend!) en las ook nog het derde deel in de Hush Hush saga uit (meh). Toch nog flink gelezen dus, hoewel de autoritten van 2,5 uur per stuk daar ook flink aan meegeholpen hebben.

Ik ga vandaag iets heel leuks doen, misschien hebben jullie het al gezien op Twitter (@deligted) of Facebook, maar ik ben om 12.00 uur vanmiddag te beluisteren (en te bekijken) bij Debby en haar mannen op Radio West. Heb je me gemist, kun je de uitzending hier terugluisteren.

Hoe was jouw week?

2 thoughts on “Dear diary #9

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *