Favorieten Maart 2016

Favorieten maart 2016

Maart was een rare maand, ik kreeg onverwachts veel werk, begon met hardlopen en gezonder eten. Ik wilde daarom eens een lijstje maken van toffe dingen en gebeurtenissen waar ik op terug wilde kijken!

IMG_20160323_213313

Favoriete aankoop

Tja, dat was een moeilijke, maar ik ga toch voor dit mandje van de Wibra. Je kunt ze tegenwoordig overal vinden (en daarom ook in verschillende prijscategorieen), maar deze van de Wibra was voor ongeveer €1,60 een geweldige aanschaf. Ik geniet nog elke dag van mijn cactusjes (en Jamie blijft er vanaf, nog een pluspunt!).

IMG_20160307_105916

Favoriete uitdaging

Ik wist niet goed hoe ik dit moet omschrijven. Ik vind het nog moeilijk om mee om te gaan, want ik ben aan het veranderen. Hardlopen is niet iets waarvan ik ooit dacht dat ik het leuk zou gaan vinden. Ja, ik heb het een jaar gedaan, maar dat was in groepsverband en voelde toch anders. Dit doe ik alleen. Ik zet zelf die stap naar buiten om te gaan hardlopen. Toen het laatst sneeuwde en ik baalde dat ik niet kon hardlopen, dacht ik ‘Wie ben ik?’. Maar hardlopen gaat niet gemakkelijk. Het is een uitdaging en op sommige momenten een gevecht met mezelf. Of ik het leuk vind, dat weet ik nog niet, maar de uitdaging, het feit dat ik het zwaar heb, en de euforie als ik weer een les heb voltooid, daar geniet ik voorlopig wel van.

IMG_20160326_180450

Favoriete evenement

Het was overweldigend en soms iets te. Maar wat was het een leuke dag! Ik genoot vorige week van Dutch Comic Con en we hebben het er hier thuis bijna elke dag over. Ik kan ook niet wachten tot Amsterdam Comic Con!

IMG_20160311_211805

Favoriete eten

Gezond eten was bijna het thema van maart. Ik hou van chips en da’s natuurlijk niet heel gezond. Deze groentechips van de Lidl was in maart echt mijn ontdekking. Ik hoef er niet teveel van maar vind het echt heerlijk. Ik kocht daarom vorige week ook gewoon gelijk twee zakken, want het ligt niet altijd in de winkel. Echt een aanrader!

IMG_4675_Fotor

Favoriete accesoire

Ik heb een eBay verslaving, zoals je al eerder hebt kunnen lezen. Na deze blogpost heb ik nog 4 kettingen via eBay aangeschaft, ik ben echt gek op kettingen geworden. Welke mijn favoriet is? De amethyst en de Deathly Hallows ketting.

Qua boeken doe ik niet eens een poging om een favoriet te benoemen, want daar heb ik er meerdere van. Ik las in maart echt een paar geweldige boeken en kan dan ook echt niet kiezen.

Heb jij nog favorieten van maart? Wat zijn deze?

One thought on “Favorieten Maart 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *