Gelezen boeken maart 2016

Gelezen boeken maart 2016

Ik heb het gevoel dat maart niet zo lekker liep qua lezen. Ik bleef hangen in ‘City of Glass’ waar ik niet doorheen kwam en had overdag ook niet zoveel tijd om te lezen. Vandaag kun je zien wat ik afgelopen maand gelezen heb!

Voor mijn gevoel las ik dus niet zoveel maar dat valt eigenlijk best mee. Als de recensie al online staat, kun je op de titel klikken om die te lezen.

 1. De doodsvogel – Samuel Bjork. Het tweede deel in de serie over Holger en Mia. Een typische Scandinavische thriller, kalmpjes maar heel goed.
 2. Een alledaags verhaal over een allesomvattende liefde – Jessica Thompson. Ik heb tranen met tuiten gehuild bij het einde van dit boek. Wat een ontroerend boek!
 3. Ibiza, land van liefde – Mireille van Hout. Dit boek viel een beetje tegen. Als je van Ibizi houdt is dit wel een aanrader.
 4. Eerste steen rechts – Darynda Jones. Een superleuk eerste deel in de serie over de Dood-in-levende-lijven Charlie Davidson.
 5. De residentie – Kate Andersen Brower. Je krijgt in ‘De residentie’ een kijkje achter de schermen van het Witte Huis. Boeiend en je hoort heel veel nieuwe dingen.
 6. Bot – Charles den Tex. Een spannende thriller die soms wel wat te technisch is, maar waarvan het einde echt goed was.
 7. Tweede steen links – Darynda Jones. Het tweede deel in de serie over Charlie Davidson, voor de fans van Supernatural en Buffy.
 8. Veenbrand – Karin Fossum. Veenbrand viel een beetje tegen door de schrijfstijl, maar het verhaal was wel ok.
 9. Broer – Esther Gerritsen. Dit vond ik echt vreselijk. Ik kon hier niets van maken, dit is echt totaal niet mijn ding.
 10. De overleversclub – Lisa Gardner. Wat genoot ik hiervan, dit was echt een parel die al veel te lang op mijn ‘Nog te lezen’ stapel lag.
 11. Twintig regels liefde – Rowan Coleman. Een ontroerend boek met een heftig onderwerp. Poeh, hier moest ik wel even van bijkomen!
 12. Het boek van de Baltimores – Joel Dicker. Echt geniaal. ‘De waarheid over de zaak Harry Quebert’ vond ik briljant en dit boek kan daar heel goed aan tippen. Absoluut een kanjer.
 13. Het Joshuaprofiel – Sebastian Fitzek. Weer zo’n heftig onderwerp in het laatste boek van Sebastian Fitzek, maar wat schrijft die man goed zeg. Zeg alles maar af als je dit gaat lezen.
 14. Moderne Romantiek – Aziz Ansari. Een humoristisch boek over hoe romantiek door de jaren heen veranderd is. Bijzonder om te lezen en totaal niet saai.

Nou, als ik het zo op een rijtje zie, heb ik met 14 boeken toch best veel gelezen! Ik heb dit jaar in totaal 43 boeken gelezen en als ik 150 boeken wil lezen dit jaar, loop ik volgens Goodreads 7 boeken voor! Dus dat is wel heel fijn eigenlijk.

Wat las jij afgelopen maand?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *