Dear diary #8

Dear diary #8

Afgelopen week was een drukke week en ik had niet heel veel tijd om bij te komen. Niet alleen veel werk wat energie kost maar ook leuke dingen die voor veel energie zorgen. Gekocht

Om een pauze te nemen van mijn vele thuiswerken ging ik woensdag even naar het lokale winkelcentrum. Ik kocht bij de Wibra een mandje en zette daarin mijn cactussen. De bruine flesjes had ik al staan (gekocht bij de Intratuin), maar ik voegde daar het witte flesje van de Zeeman aan toe. Ik hou ervan om zulke kleine dingetjes te kopen en kan dan uren schuiven met alles tot het naar mijn zin staat.

Gelezen

Door het vele werken had ik niet veel tijd en energie om te lezen. Ik had desondanks wel een onwijs gaaf boek, waar ik in bezig was: ‘Het boek van de Baltimores’ van Joel Dicker. Ik ben zo’n fan van ‘De waarheid over de zaak Harry Quebert‘ en was een beetje bang dat ‘Het boek van de Baltimores’ tegen zou vallen. Nou niet dus. Wat geniaal! Ik begon erna gelijk in ‘Het Joshuaprofiel’ van Sebastian Fitzek en dat was net zo’n knaller. Wow. En nu ben ik bezig in ‘Moderne Romantiek’ van Aziz Ansari, ook weer zo’n heerlijk boek. Ik word echt blij als de boeken die ik lees goed zijn.

Gesport

Door de Pasen en het vele werken was mijn energieniveau heel laag, ik ben wel twee keer wezen sporten, maar het hardlopen heb ik aan me voorbij laten gaan. Daarentegen heb ik wel ruim 7 km gelopen op Dutch Comic Con, haha!

Genoten

Oh wat kan ik terugkijken op een leuk weekend! Gek genoeg hadden we ons allebei niet gerealiseerd dat het Goede Vrijdag was en kwam onze wekelijkse boodschappensessie in gevaar, maar hebben we het ‘overleefd’ door een paar keer kleine boodschappen te doen. Zaterdag waren we op Dutch Comic Con en de beide Paasdagen waren we bij mijn schoonouders en mijn ouders. Ondanks dat ik niet zo van de feestdagen ben, vind ik het wel altijd gezellig om die met familie door te brengen. Ik eindigde de drie dagen wel op de bank met een deken, want ik had mijn rust goed nodig.

Hoe was jouw week? Heb je genoten van het Paasweekeind?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *