De overleversclub – Lisa Gardner

b47cd2395f0901fb48d746ec7da92cab

Jillian, Carol en Meg noemen zich De Overlevers Club. Ze beschouwen zich niet als slachtoffers. Ze zijn overlevers die de politie hielpen Eddie Como, de verkrachter van College Hill, te pakken te krijgen. Maar nu is hij neergeschoten, enkele ogenblikken voor zijn proces zou beginnen. Rechercheur Roan Griffin heeft nog nooit een zaak bij de hand gehad als deze.

Zouden drie doodnormale vrouwen zover gedreven kunnen worden dat ze tot het onvoorstelbare in staat zijn? Dan wordt opnieuw een vrouw op grove wijze aangevallen…

Mijn mening

Ik kocht dit boek volgens mij bij de kringloop of bij de Paagman uitverkoop, een van de twee. Alleen gebaseerd op de achterflap leek het me best een spannend boek, maar toch bleef het vrij lang op mijn ‘Nog te lezen’-stapel liggen, omdat ik elke keer toch andere boeken leuker vond klinken. OMG, wat heb ik daar spijt van gehad zeg.

Het boek begint serieus al met het eerste hoofdstuk waarbij je echt flabbergasted blijft zitten, want je wordt gelijk overdonderd met allerlei spannende zaken. En dan wil je alleen maar verder blijven lezen. Het blijft niet constant onwijs spannend, maar er gebeuren wel constant dingen die ervoor zorgen dat je gewoon door wilt blijven lezen.

En dan het einde van ‘De overleversclub’. Alweer een OMG voor nodig, want het was echt zo niet verwacht. Ik zat serieus met open mond omdat ik het niet aan had zien komen. Wat een onverwachts pareltje heb ik zo meegenomen zeg. Daar kan ik echt zo van genieten, ondanks dat ik wel een beetje baal dat het of een jaar of zelfs langer op mijn leesplank heeft gelegen, want het is zo goed!

Eindoordeel

Als je deze parel ergens tegenkomt en je houdt van thrillers, dan moet je ‘De overleversclub’ serieus kopen. Een van de beste boeken die ik dit jaar heb gelezen.

Specificaties

De overleversclub by Lisa Gardner
Translator: Karina Zegers de Beijl
Published by The House of Books
Genres: Thriller
Pages: 431
ISBN: 9789044313000

[bol_product_links block_id=”bol_56fac6608bf06_selected-products” products=”1001004002501019″ name=”overleversclub” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

2 thoughts on “De overleversclub – Lisa Gardner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *