Dear diary #7

Dear diary #7

Deze week komt Dear Diary op woensdag online, want morgen komt er een recensie online van ‘Veenbrand’ van Karin Fossum. Afgelopen week was een rare week. Ik heb schoongemaakt (niet zo raar natuurlijk), mijn dude was jarig en er kwam het hele weekend visite en ik heb weer een flinke opdracht erbij. Kijk je mee?

Gelezen

Ik las maar twee boeken: De overleversclub van Lisa Gardner (GEWELDIG!) en Twintig regels liefde van Rowan Coleman. Ik ben zondag begonnen in City of Glass van Cassandra Clare en ik ben heel erg aan het twijfelen of ik na dit boek nog wel door moet gaan in de Mortal Instruments serie. Wel een beetje balen, want ik kocht alle delen al, maar ik kom er maar moeilijk doorheen. Meh.

Gegeten

Ik maakte weer een flink aantal nieuwe recepten. Ik probeerde een ovenschotel, lichtjes gebaseerd op de ovenschotel van de Real Meal Challenge, maar zonder bloemkool (want die vond ik echt te duur) en met broccoli en aardappelpuree. Deze was erg lekker en dat terwijl ik eigenlijk broccoli niet zo lekker vind. Verder maakte ik een ovenschotel met gehakt gebaseerd op dit recept, maar dan met aardappelpuree ipv rosti en zonder prei. Ook erg lekker, maar wel machtig. Ik maakte voor mijn dude’s verjaardag gezonde bounty’s, gebaseerd op dit recept van Chicks love Food, maar de hoeveelheden klopte niet helemaal. Uiteindelijk werd het meer een recept zoals deze. Erg makkelijk en onwijs lekker. Zoals je ziet hou ik ervan om recepten aan te passen, haha!

Gewerkt

Ik hoefde deze week niet op locatie te werken, maar had een andere opdracht, transcriberen van interviews. Erg pittig, maar wel leuk om te doen. Daar ben ik dus het grootste deel van mijn week mee bezig geweest.

Gesport

Ja, ik heb ook weer gesport! Donderdag heb ik eerst een flink stuk door Naaldwijk gelopen en ’s avonds ben ik gaan sporten. Omdat ik nog niet genoeg beweging had gehad, heb ik vrijdag de hele keuken helemaal schoongemaakt (wat een klus!). Maandag heb ik les 4 van het ‘Couch to 5k’ programma gelopen, waarbij ik nu 90 seconden hard moest lopen. Wel pittig, maar erg lekker. Dinsdag ben ik weer naar de sportschool geweest.

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *