Ebay haul: kettingen

IMG_4675_Fotor

Ik ben normaal niet iemand die veel sieraden draagt, helemaal niet als ik thuis ben. Maar, de laatste tijd was ik een beetje op zoek naar leuke, betaalbare kettingen en toen kwam ik op Ebay terecht. Ik hou van Ebay en kijk minstens eens per week naar leuke gadgets en sieraden. Ik ben gek op de goedkope prijsjes van Chinese verkopers en als het lang duurt voor mijn bestellingen binnen komen, dan ben ik helemaal verrast omdat ik het soort van vergeten ben.

IMG_4678_Fotor

Hier begon het mee, de kettingen met stenen. Allereerst kocht ik de paarse amethyst (natuurlijk geen echte amethyst, tenminste, daar ga ik vanuit), deze kostte €1,08. De zwarte steen was een beetje een miskoop, deze zag er op de foto’s echt mooier uit en het slotje van de ketting werkte niet helemaal goed. Gelukkig kreeg ik daarvan een deel van mijn geld terug! Heel netjes. De groene steen draag ik eigenlijk het meeste, maar ik moet wel zeggen dat de ketting al een beetje lelijk begint te worden. Dat is echt het nadeel van goudkleurige sieraden vanuit China kopen. Het marmere balletje was mijn laatste aankoop.

IMG_4681_Fotor

Als echte Harry Potter fan moest ik natuurlijk een ketting hebben met het Deathly Hallows teken. Deze is echt geweldig en ook qua kwaliteit ziet deze er goed uit (en dat voor maar €1,18). De timeturner is echt heel groot, groter dan de kettingen die ik normaal draag. Maar alsnog ziet deze er goed uit, alles draait en er zit zand in de zandloper.

IMG_4684_Fotor

Dan de echte nerd-kettingen. Nou ja, twee van de drie dan. Ik kwam de ketting met het serotonine molecuul ergens tegen en toen ben ik op zoek gegaan op Ebay. Dit is echt een ketting van goede kwaliteit, verbazingwekkend eigenlijk. Dit is denk ik wel mijn meest favoriete ketting van allemaal. De hartslag-ketting zag ik volgens mij op Etsy voorbij komen, voor echt €200 of meer, en toen vond ik deze op Ebay. Echt geniaal en zo tof. Ik hou van rosé-goud.
En dan mijn laatste aankoop, die kwam vorige week binnen (deze haul is vanaf januari hoor). Een zogenaamde bar-necklace. Heel mooi, ik hoop dat dit rosé-goud een beetje mooi blijft.

Nu mag ik van mezelf even niets meer kopen op Ebay, maar kijken doe ik zeker weten nog wel regelmatig. Koop jij weleens iets op Ebay?

4 thoughts on “Ebay haul: kettingen

  1. Ik heb nog nooit iets gekocht op ebay, maar als ik deze kettingen (en de prijzen!) zo zie, dan begint het wel te kriebelen. Vooral de Harry Potter kettingen en de hartslag spreken mij aan :)

    1. Jaaa ebay is echt heel leuk! Als je met paypal betaald, ben je ook nog verzekerd. Als er dan iets mis gaat, kun je je geld terug krijgen. Het is natuurlijk niet de beste kwaliteit, maar wat wil je voor die prijs?

  2. Mooi! Vooral die nerd-kettingen vind ik helemaal geweldig :) ik heb zelf eigenlijk nog nooit iets gekocht op Ebay.. Ga automatisch vaak toch naar andere (web)winkels die ik ken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *