Dear diary #6

Dear diary #6

Zoals bijna elke week draaide mijn week om boeken en eten. What else? :P

Gelezen

Ik las ‘De Residentie’, ‘Bot’, ‘Tweede steen links’, ‘Veenbrand’ en het boekenweekgeschenk ‘Broer’ uit. Behoorlijk wat dus.

Gekocht/gekregen

Ik kocht twee boeken voor de boekenweek: ‘Iene Miene Mutte’ en ‘Angelfall’. Tot ik weer in de boekhandel was en twee literaire pareltjes (zoals ze genoemd worden!) zag liggen, een van Charles den Tex en een van Rosita Steenbeek. Die waren €1,50 per stuk, dus die kon ik niet laten liggen. Verder kwam ‘Albert moet naar huis’ binnen, die kreeg ik van HarperCollins.

Naast boeken kocht ik nog een hardloopjasje (in de outlet!) en kreeg ik een hardloopshirt en schoenen <3 Nu ben ik wel even klaar met kledingshoppen. Denk ik.

Gesport

Afgelopen maandag ben ik weer gaan hardlopen. Het plan was om 2x in de week te gaan hardlopen, maar ik ga al 2x in de week naar de sportschool en vind die combinatie toch echt wel pittig. Dus voorlopig ga ik maar 1x in de week hardlopen. Ook prima natuurlijk! Ik had het heel zwaar, ik had niet goed geslapen en had last van mijn maag en dat merkte ik gelijk. Gelukkig kwam ik een aardige meneer tegen die zei dat ik vooral moest volhouden. Dat een wildvreemde je ineens wel die kracht kan geven, bijzonder. Verder ben ik nog 2x wezen sporten. Donderdag ging het niet zo goed, ik had veel gewerkt en was gewoon moe. Dinsdag ging het gelukkig beter, alleen woensdag moest ik dat bekopen, ik heb spierpijn! Haha!

Gegeten

Ja, je ziet het, ik ben gezonder aan het eten. Ik mag van AtlasContact meedoen met de ‘Real Meal Challenge’. Stoppen met koolhydraten lukt me echt niet (zeker omdat ik zoveel sport), want ik ben best een moeilijke eter. Maar er staan heerlijke recepten in het boek en aangevuld met wel wat koolhydraten kan ik prima mijn dag door komen. Ik heb inmiddels al de spinazie/chorizo omelet getest (yum!) en van de restjes chorizo heb ik de dag erna salade gemaakt. Verder heb ik mijn nieuwe verslaving gevonden: groentechips! Oh.Em.Gee, wat zijn die lekker! Op de foto zie je die van de Lidl, maar die van de AH zijn eigenlijk nog iets lekkerder. Ik vind de pastinaak chips echt heerlijk.

Zo, dat was mijn week weer! Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *