Dear diary #5

Dear diary #5

Afgelopen week werd ik sportief, las ik 3 boeken en werkte ik voor mijn doen veel. Kijk je mee naar mijn week?

Gelezen

Ik las afgelopen week 3 boeken, namelijk¬† ‘Een alledaags verhaal over een allesomvattende liefde’ (OMG het einde was echt heftig), ‘Ibiza, land van liefde’ (ik weet nog niet goed wat ik hiervan vind) en ‘Eerste steen rechts’ (heerlijk verhaal voor de fans van Supernatural en Stephanie Plum). Ik begon in ‘De residentie’ en dat vind ik tot nu toe echt een onwijs tof boek.

Sporten

Ik ben deze week 2x naar de sportschool geweest. Ik sport bij mijn fysio, waar ik onder begeleiding van een fysiotherapeut fitness doe. Pittig, maar ook heel gezellig (soms te gezellig!). En ik ben vorige week, geinspireerd door ‘Live, love, run’ van Annemerel, begonnen met hardlopen. Ik doe het programma ‘Couch 2 5k’, een beetje standaard trainingsprogramma waarbij je in een aantal weken traint om 5k te kunnen lopen. Vorige week maandag liep ik de eerste training en afgelopen maandag training 2. Dat ging best goed en ik genoot vooral van de sneeuw die net gevallen was.

Liefde

Ik kreeg van mijn dude een kopje koffie met een hartje erin (maar dat was per ongeluk volgens hem!). Ik knuffelde zoals elke dag met Jamie maar omdat ik het koud had, lag ik onder een deken. Op een gegeven moment ging ik opstaan, maar Jamie wilde blijven liggen. Dus wikkelde ik hem in de deken, haha. Echt zo schattig.

Waar ik ook erg blij van werd waren de bloemetjes in huis. Ik kocht laatst bij het tuincentrum bloembollen (geen idee hoe ze heten!) en die komen nu uit. Daar word ik zooo blij van <3

Gekeken

Tja, wat konden we anders het afgelopen weekend dan ‘House of Cards’ kijken? We zijn er nog niet helemaal doorheen (nog drie afleveringen) maar man oh man, wat is het goed zeg! Frank en Claire zijn echt ratten en wat geniet ik daar van zeg. Heerlijke serie en echt een aanrader als je ‘m nog niet hebt gezien.

Hoe was jouw week?

2 thoughts on “Dear diary #5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *