To all the boys I’ve loved before – Jenny Han

to-all-the-boys-ive-loved-before-9781442426702_hr

Lara Jean’s love life goes from imaginary to out of control in this heartfelt novel from the New York Times bestselling author of The Summer I Turned Pretty series.

What if all the crushes you ever had found out how you felt about them.. all at once?

Lara Jean Song keeps her love letters in a hatbox her mother gave her. They aren’t love letters that anyone else wrote for her; these are ones she’s written. One for every boy she’s ever loved—five in all. When she writes, she pours out her heart and soul and says all the things she would never say in real life, because her letters are for her eyes only. Until the day her secret letters are mailed, and suddenly, Lara Jean’s love life goes from imaginary to out of control.

Mijn mening

Als ik het me goed kan herinneren werd ‘To all the boys I’ve loved before’ echt gehyped toen het uitkwam, waardoor het al een tijd op mijn verlanglijst stond. Ik won dit boek bij een winactie en daar was ik dan ook erg blij mee. Nadat ik ‘Mea Culpa’ (waarvan mijn recensie vrijdag online komt) uit had gelezen, was ik op zoek naar een luchtig boek om mee af te wisselen. ‘To all the boys I’ve loved before’ was een perfect boek voor deze stemming.

Lara Jean voelt wat naief aan en dat is prima, ze is nog jong en wil haar eigen weg gaan, maar is wel verliefd op een aantal jongens. Om haar verliefdheid af te sluiten, schrijft ze een brief aan haar crush, waarna ze de brief opbergt. Op een dag worden de brieven verstuurd en moet ze omgaan met haar bekentenissen. Dat zorgt voor rare en ongemakkelijke situaties.

Het verhaal van ‘To all the boys I’ve loved before’ is eigenlijk gewoon schattig te noemen. Het gezin van Lara Jean is ongewoon, wat helemaal past bij het schattige van het boek. Lara Jean moet omgaan met de ontwikkelingen in haar familie en met de puberteit waar ze doorheen gaat. Het is echt het perfecte boek als je gewoon wat makkelijks wilt lezen. Het enige wat me een beetje dwars zat is dat Lara Jean eigenlijk niet eens op zoek gaat naar de reden waarom haar brieven zijn opgestuurd en de uitleg die ze aan het eind krijgt, boeit haar eigenlijk helemaal niet. Een beetje raar, maar dat zat me te weinig dwars tijdens het lezen om storend te zijn.

Eindoordeel

‘To all the boys I’ve loved before’ is een schattig boek over opgroeien, de puberteit en omgaan met de druk van je klasgenoten. Een lief boek, dat perfect is als je op zoek bent naar een makkelijk tussendoor-boek.

Specificaties

To all the boys I've loved before by Jenny Han
Published by Scholastic Inc
Genres: Young Adult
Pages: 368
ISBN: 9781407149073

[bol_product_links block_id=”bol_56d18e57853c7_selected-products” products=”9200000025831340″ name=”to all the boys” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *