Dear diary #4

Dear diary #4

Afgelopen week begon mijn vakantie, las ik veel, shopte ik en had ik een verwende kat ;) Kijk je mee?

IMG_20160219_175023

Vrijdag

Mijn ouders kwamen ’s ochtends langs om de ramen te zemen, een klus waar ik echt een hekel aan heb, maar ook eng vind omdat ik zo hoog woon. Daarna gingen we boodschappen doen en toen we thuiskwamen was ik best moe. Ik pakte een dekentje om op de bank een film te kijken en dan komt Jamie altijd bij me liggen. Het liefst ligt hij onder de deken, maar vaak ligt hij er op. Op een gegeven moment had ik het zo warm dat ik onder de deken vandaan ging, maar hij blijft dan altijd lekker liggen. Ik pakte ‘m in en nu bleef hij wel heel lang liggen, zo schattig!

IMG_20160220_110141

Zaterdag

Zaterdag en zondag zijn gek genoeg de dagen dat ik bijna het meeste lees. Zaterdag las ik ‘Zolang er leven is’ van Hendrik Groen uit. Ontroerend maar ook grappig. Verder deden we zaterdag niet heel veel, behalve ’s avonds natuurlijk ‘Wie is de Mol?’ kijken. We hebben vooral hard gelachen toen Taeke eruit ging, hoewel hij echt een grappige kandidaat is.

IMG_20160221_172453

Zondag

We gingen eerst naar mijn schoonouders en aangezien die vlakbij Hoofddorp wonen, wilde ik bij Boekhandel Stevens langs, en even langs de Primark natuurlijk. Bij Boekhandel Stevens kocht ik ‘Oorlogswinter’, die is nu verkrijgbaar voor maar €1. Naar de boekhandel dus! En wat is Boekhandel Stevens een leuke winkel, met een uitgebreid YA assortiment (plus Oreo’s bij het display van Simon vs..) maar ook flink wat Engelse boeken. Echt een aanrader als je in de buurt bent. Ik kocht bij de Primark een vestje in de sale en een hardloopbroek.

IMG_20160222_144420

Maandag

Als voorbereiding voor mijn hardloopstart loop ik deze week 3x een flinke afstand. Maandag regende het, dus ging ik wat later wandelen. Maar ik werd wel beloond tijdens het lopen, wat stonden er veel bloemen in bloei! Heerlijk.
Verder werkte ik wat en worstelde ik me door ‘Glass sword’.

IMG_20160223_080701

Dinsdag

’s Ochtends ga ik sporten en daarna wil ik echt ‘Glass sword uitlezen’. Ik kom er bijna niet doorheen, maar op een gegeven moment was ik wel op een goed punt en wilde ik het toch wel uitlezen. Pff, wat een worsteling.

IMG_20160224_141216

Woensdag

Een mooie dag en om het wandelen leuker te maken, ga ik met mijn moeder naar de nieuw geopende Lidl in de buurt. Alle bejaarden uit de buurt waren er ook, wat een chaos zeg. Alsof het gratis was. Ik moet wel zeggen dat de kaasbroodjes uit de verse bakker van de Lidl erg smakelijk waren.
Daarna gingen we naar de Action en kocht ik deze onwijs toffe gympen. Voor maar €8,95(!!!!!!!!!) per paar. Ik ben echt onder de indruk.

De rest van de dag deed ik niet zoveel, behalve ‘Drie vrienden, een huis (en een klusjesman)’ uitlezen. Wat een heerlijk boek en ik heb echt een aantal keer hardop gelachen. Heerlijk om zo’n boek te lezen na die worsteling van de afgelopen dagen.

Zo, dat was mijn week. Heb jij nog wat leuks gedaan afgelopen week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *