Wie is de Mol? Hints #8

wie is de mol

De afleveringstitel ‘min of meer uitzonderlijk’ kan wat mij betreft leiden naar Annemieke. Het is behoorlijk uitzonderlijk dat zij, als Mol, de finale bereikt met een vrijstelling.

Annemieke neemt in deze aflevering bij elke opdracht de leiding en bemoeit zich meer met de kandidaten dan de opdracht zelf. Je ziet dat ik lekker in mijn tunnel ben gekropen, haha!

Opdracht 1: Meten is weten

Klaas en Annemieke pakken samen de stapel touw op. Als Annemieke aan het touw trekt, zit het gelijk compleet in de knoop. Is dit tijdrekken of niet?

Tim merkt, na het bekijken van de mozaiek, op dat er haken op de paaltjes zitten, waardoor de touwen makkelijk juist gespannen kunnen worden. Klaas heeft inmiddels al 10 minuten op het veld rondgelopen, waarom heeft hij dit niet opgemerkt?

Opdracht 2: Geld klokken

Voor de opdracht zien we een roestig object in beeld met 1979 erop, dit is het geboortejaar van Annemieke.

De getallen 100, 900, 700, 600 kwamen in volgorde in beeld bij het tweede spel. 1976 is het geboortejaar van Klaas.

Opdracht 3: Omroep Santiago

Voor een mol is de beste positie in deze opdracht de ‘couch potato’. Annemieke kan makkelijk aangeven dat ze woorden wel of niet gehoord heeft en zo hiermee geld uit de pot laten. Ook hebben we niet gezien dat zij geld van Art kreeg, dus het geld wat ze zo trots liet zien kan net zo goed uit de pot zijn gehaald.

Deze week zijn de hints en verdachte acties magertjes. Volgende week dinsdag komt mijn laatste hints-blog online. Heb jij nog hints die ik niet gezien heb, laat me dat vooral weten. Ik ga deze week een Mol-marathon houden en alle verdachte dingen noteren.

Weet jij al wie de Mol is?

3 thoughts on “Wie is de Mol? Hints #8

  1. Ik blijf ook bij Klaas, vanwege het “brug”-incident … LOL
    Mijn dochter en ik maken elkaar knotsgek met speculaties. We mogen van de rest van het gezin niet meer in dezelfde ruimte naar de Mol kijken. Best wel zielig, he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *