Mijn planner weken + mijn Happy Planner

IMG_4632_Fotor

In plaats van een update van mijn afgelopen planner weken, wilde ik je ook een kijkje laten nemen in mijn nieuwe planner: de Happy Planner. Ik kocht deze bij Scrapdelight en ik moet zeggen dat ik echt bij die winkel weg moet blijven. Wat een geweldige knutseldingen heeft deze winkel zeg! Ook heel veel accessoires voor je Happy Planner. Ik kocht naast mijn Happy Planner ook nog een aanvullingsset. De Happy Planner loopt namelijk standaard van juli 2015 tot en met december 2016. Ik kocht een half jaar extra erbij, dan krijg je de tabs en maand- en weekplanningen ongenummerd. Je krijgt daar stickers bij om ze in te vullen. Je kunt zo op elk moment starten en misschien is dat zelfs wel handiger om te doen als je eenmaal al een Happy Planner in je bezit hebt. Goed, nu de mijne. Zoals je kunt zien kun je de cover aan twee kanten gebruiken. Ik ben niet zo’n fan van groen, dus heb ik de andere kant als voorkant genomen. Verder heb ik de tabs van de maanden die al voorbij waren gebruikt om zelf tabs te maken. De insteekmapjes die je voorin ziet zijn van Staples. Ik had daar al eerder een Arc notebook gekocht en deze is net iets kleiner dan de Happy Planner.

IMG_4634_Fotor

Een van de tabs die ik heb gemaakt is ‘Habits’. Dit zijn dingen die vrij vaak voorkomen en die ik graag wil bijhouden. Dit is een van de dingen die ik uit de Bullet Journal planning gehaald heb. Het papier heb ik overigens zelf op maat gesneden en er zelf gaatjes in gemaakt. Kost behoorlijk wat tijd en vind ik niet persé een aanrader.

IMG_4637_Fotor

Verder heb ik ook een Bloglanner gemaakt. Met post-its kan ik zo flexibel zijn in mijn blogplanning en dingen makkelijk schuiven. Ik weet nog niet of ik dit voor maart ook ga doen, misschien voeg ik dat nog wel toe aan mijn gewone maandplanning.

IMG_4640_Fotor

Dit is een voorbeeld van de maandplanning die erin zit. Ik maakte met stempels een patroon en met waterverf vulde ik een paar vakjes in. Het enige nadeel van deze maandplanning vind ik dat de week op zondag begint. Ik snap het niet helemaal, want de gewone weekplanning begint wel op maandag. Behoorlijk verwarrend ook, ik moet zo goed kijken welke dag ik iets op schrijf.

IMG_4642_Fotor

Dan de weekplanningen. Ik heb de meeste stickers die je hieronder ziet zelf afgedrukt (en geknipt, dat is echt heel veel werk). De kattenstickers kocht ik via Ebay.

IMG_4647_Fotor

De tweede week. Ik ben nog wel aan het experimenteren wat ik leuk vind en wat nuttig is. De to do lijstjes vind ik erg fijn, de weekend banner vind ik leuk en de onderste balk gebruik ik als klein dagboek.

IMG_4649_Fotor

Dit zie je aan het begin van elke maand. Ik heb ‘m nu ingevuld, maar ik moet zeggen dat ik er weinig gebruik van maak.

IMG_4651_Fotor

De maand februari, natuurlijk de maand van de liefde. Ook hier maakte ik gebruik van stempels en waterverf, maar aan de zijkant plakte ik een stuk scrappapier. Het washi-tape met LOVE erop komt volgens mij van de Ikea.

IMG_4654_Fotor

De eerste week in februari, lekker roze. Het dunne washi-tape dat ik hier gebruikte komt van de Action, de twee stickers op de middelste rij van het weekend kocht ik via Ebay.

IMG_4656_Fotor

Ik ben gek op roze en paars, maar probeer dat niet al te vaak te gebruiken in mijn planner. Deze week vond ik wel erg mooi gelukt, wel een beetje roze, maar voornamelijk groen. Het washi-tape van deze week komt van de Lidl. De vierkante stickers aan de linkerkant kocht ik via Ebay, de weekendstickers printte ik zelf uit.

IMG_4657_Fotor

En dan mijn vooruitplanning. Ik plan meestal een maand vooruit in mijn Happy Planner. Al mijn afspraken, to do’s en blogposts staan in mijn Google Agenda, gewoon omdat ik daar overal bij kan en mijn Happy Planner standaard thuis laat.

IMG_4663_Fotor

Zo, dat was een kijkje in mijn Happy Planner. Vanaf deze week zal ik mijn planner weken in ‘Dear diary’ zetten. Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn planner te nemen.

Wat voor planner heb jij?

3 thoughts on “Mijn planner weken + mijn Happy Planner

  1. Jouw planner ziet er echt super leuk uit. Ik heb voor mn blog enkel een online planner en voor mijn afspraken thuis een saaie papieren kalender – vol gekras en onleesbare afspraken.. En dan heb ik nog overal to do lists rondslingeren. Hoewel ik je planning erg kleurrijk en tof vind, denk ik dat ik het bij mijn persoonlijke rommeltje houd. Ik ben bang dat het me anders veel te veel tijd gaat kosten :P

    1. Haha ja, het decoreren kost elke week wel minstens een half uur. Het is voor mij een soort ontspanning, echt heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *